Nem tudja módosítani a kezdőlapot az Internet Explorer 7 vagy az Internet Explorer 8 böngészőben

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2493729 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

További információ

A kép összecsukásaA kép kibontása
sbs small
A cikk részletes leírást tartalmaz.

A jelenség

A Windows Internet Explorer 8 vagy a Windows Internet Explorer 7 használata során a következő jelenségekkel találkozhat:
 • Az Internet Explorer kezdőlapja nem a kezdőlapként kiválasztott webhely.
 • A kívánt webhely nem állítható be kezdőlapként.
 • A kezdőlapot a kívánt webhelyre állította be az Internetbeállítások alatt. A számítógép újraindításakor azonban ismét egy másik webhely van kiválasztva kezdőlapként.

Oka

Ez a probléma több okból fordulhat elő. Lehetséges, hogy a számítógépét megfertőzte egy vírus, rosszindulatú kód futott a számítógépén, vagy külső féltől származó szoftvert telepített, amely módosította a kezdőlap beállításait.

A jelen cikkben leírt módszer használata előtt egy víruskereső program futtatásával győződjön meg arról, hogy a számítógépét nem fertőzte meg vírus vagy rosszindulatú kód. További információért keresse fel a Microsoft következő webhelyét:
http://www.microsoft.com/security/default.aspx


A megoldás

Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, lépjen tovább az „Automatikus javítás” című részre. Ha a probléma javítását saját kezűleg kívánja elvégezni, folytassa a „Kézi javítás” című résszel.

Automatikus javításA probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása gombra vagy hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az Automatikus javítás varázsló lépéseit.

A probléma javítása
Microsoft Fix it 50526


Megjegyzések
 • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi verziójával is működik.
 • Ha ezt a cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, az automatikus javítást mentse egy USB-meghajtóra vagy CD-re, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően folytassa az olvasást a „Megoldódott a probléma?” című résszel.Kézi javítás

A probléma kézi javításához hajtsa végre a következő lépéseket:
 1. Kattintson a Start gombra, és a Keresés megkezdése mezőbe írja be a regedit parancsot.
 2. A Programok listában kattintson a regedit.exe elemre.
  • Ha a program rendszergazdai jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót, vagy kattintson a Folytatás gombra.
 3. Keresse meg a beállításjegyzékben a következő alkulcsot, és kattintson rá jobb gombbal:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\
 4. Kattintson a Törlés parancsra.
 5. Keresse meg és ellenőrizze a beállításjegyzék következő három alkulcsát, majd a Default_Page_URL és a Start Page bejegyzéseket módosítsa a kívánt webhelyre.
  • HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main
  • HKEY_ LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main
  • HKEY_USERS\Default\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main
 6. Indítsa újra a számítógépet.


Megoldódott a probléma?

 • Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha a probléma megoldódott, nincs más teendője. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
 • Örömmel várjuk visszajelzését. Ha az itt ismertetett megoldással kapcsolatban visszajelzést küldene, illetve problémát szeretne bejelenteni, szóljon hozzá az automatikus javítással foglalkozó bloghoz, vagy küldjön egy e-mailt.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2493729 - Utolsó ellenőrzés: 2012. április 5. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 8
 • Windows Internet Explorer 7
Kulcsszavak: 
kbstepbystep kbinfo kbhowto kbexpertisebeginner KB2493729
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com