Το Outlook και CRM ταινιών εξαφανίζονται από το Microsoft Outlook, όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα-πελάτη Microsoft Dynamics CRM για Microsoft Office Outlook

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2494581 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣημαντικόΑυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αλλαγής του μητρώου. Βεβαιωθείτε ότι δημιουργήσατε αντίγραφα του μητρώου πριν κάνετε την αλλαγή. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον τρόπο επαναφοράς του μητρώου εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και αλλαγής του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη Microsoft Dynamics CRM για Microsoft Office Outlook και, στη συνέχεια, εντοπίστε τους φακέλους του Microsoft Dynamics CRM στο Microsoft Office Outlook 2010, το Outlook και CRM ταινιών εξαφανίζονται. Επιπλέον, η κορδέλα του Office Outlook δεν επανεμφανίζεται, απενεργοποιήστε το Microsoft Dynamics CRM.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά ενδέχεται να παρουσιαστεί εξαιτίας κλειδιά μητρώου που έχουν απομείνει από μια προηγούμενη έκδοση του Microsoft Outlook.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

ΠροειδοποίησηΕνδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα περίπτωση λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου με χρήση του Επεξεργαστή μητρώου ή άλλης μεθόδου. Αυτά τα ζητήματα ενδέχεται να απαιτούν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν. Για να αλλάξετε το μητρώο με δική σας ευθύνη.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κλείστε το Outlook.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση,ΤύποςRegedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOK.
 3. Εντοπίστε το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_CLASSES_ROOT\TypeLib\ {2DF8D04C-5BFA-101B-BDE5-00AA0044DE52}
 4. Κάντε δεξιό κλικ στο κλειδί μητρώου 2.4 και στη συνέχεια επιλέξτεΕξαγωγή. Αποθήκευση εξαγωγής στην επιφάνεια εργασίας σας για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας.
 5. Κάντε ξανά δεξιό κλικ στο κλειδί 2.4 και στη συνέχεια επιλέξτεΔιαγραφή.
 6. Ξεκινήστε το Outlook.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2494581 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Dynamics CRM 2011
 • Microsoft Dynamics Live CRM Professional Edition στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Dynamics CRM for Microsoft Office Outlook
  • Microsoft Dynamics CRM for Microsoft Office Outlook with Offline Access
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmbsmigrate kbsurveynew kbmt KB2494581 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2494581

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com