De linten Outlook en CRM verdwijnen vanuit Microsoft Outlook wanneer u de Microsoft Dynamics CRM-Client voor Microsoft Office Outlook

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2494581 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BelangrijkDit artikel bevat informatie over het wijzigen van het register. Controleer of de back-up van het register voordat u deze wijzigt. Zorg ervoor dat u hoe u het register herstellen weet als er een probleem optreedt. Voor meer informatie over back-up van het register en het herstellen of wijzigen van het register, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
322756Back-up en terugzetten van het register in Windows
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u de Microsoft Dynamics CRM-Client voor Microsoft Office Outlook installeren en zoek vervolgens de Microsoft Dynamics CRM-mappen in Microsoft Office Outlook 2010, verdwijnen de linten Outlook en CRM. Bovendien wordt het Office Outlook-lint niet opnieuw optreedt, tenzij u Microsoft Dynamics CRM uitschakelen.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als gevolg van registersleutels die zijn overgebleven van een eerdere versie van Microsoft Outlook.

Oplossing

WaarschuwingEr kunnen ernstige problemen optreden als u het register foutief wijzigt met de register-Editor of met een andere methode. Deze problemen moet u mogelijk het besturings systeem opnieuw moet installeren. Microsoft kan niet garanderen dat deze problemen opgelost worden kunnen. Wijzig het register voor uw eigen risico.

Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen:
 1. Sluit Outlook af.
 2. Klik opStart, klik opUitvoeren,typeRegedit, en klik vervolgens opOK.
 3. Ga naar de volgende registersubsleutel:
  HKEY_CLASSES_ROOT\TypeLib\ {2DF8D04C-5BFA-101B-BDE5-00AA0044DE52}
 4. 2,4-Registersleutel de rechter muis knop en selecteer vervolgensExporteren. De export opslaan op het bureau blad een back-up maken.
 5. Rechter 2,4 sleutel opnieuw en selecteer vervolgensverwijderen.
 6. Start Outlook.

Eigenschappen

Artikel ID: 2494581 - Laatste beoordeling: dinsdag 16 juli 2013 - Wijziging: 1.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Dynamics CRM 2011
 • Microsoft Dynamics Live CRM Professional Edition op de volgende platformen
  • Microsoft Dynamics CRM for Microsoft Office Outlook
  • Microsoft Dynamics CRM for Microsoft Office Outlook with Offline Access
Trefwoorden: 
kbmbsmigrate kbsurveynew kbmt KB2494581 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2494581

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com