Δεν υπάρχει επιλογή για να προσθέσετε το Microsoft Dynamics CRM φορείς στα "Αγαπημένα" του Microsoft Office Outlook 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2494600 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣημαντικόΑυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αλλαγής του μητρώου. Βεβαιωθείτε ότι δημιουργήσατε αντίγραφα του μητρώου πριν κάνετε την αλλαγή. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον τρόπο επαναφοράς του μητρώου εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και αλλαγής του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Δεν υπάρχει επιλογή να προσθέσετε το Microsoft Dynamics CRM οντοτήτων τα αγαπημένα της Microsoft Outlook όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα-πελάτη Microsoft Dynamics CRM για Outlook με το Microsoft Office Outlook 2010.

Αιτία

Αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός περιορισμού στη λειτουργική μονάδα λύση στο Outlook.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

ΠροειδοποίησηΕνδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα περίπτωση λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου με χρήση του Επεξεργαστή μητρώου ή άλλης μεθόδου. Αυτά τα ζητήματα ενδέχεται να απαιτούν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν. Για να αλλάξετε το μητρώο με δική σας ευθύνη.

Για να αντιμετωπίσετε αυτόν τον περιορισμό, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργική μονάδα λύσεις στο Outlook. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση,ΤύποςRegedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOK.
 2. ΕντοπίστεHKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSCRMClient.
 3. Κάντε δεξιό κλικMSCRMClient,στηνΝέα,και στη συνέχεια επιλέξτεΤιμή DWORD (32-bit).
 4. ΕισαγάγετεDisableSolutionsModuleως τοόνομα.
 5. Κάντε δεξιό κλικ τουDisableSolutionsModuleΔευτερεύον κλειδί REG_DWORD, οι επιλογήςΤροποποίηση, και στη συνέχεια ορίστε τοτιμήΓια να1.
 6. Κλείστε και ξεκινήστε πάλι το Outlook.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2494600 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Dynamics CRM 2011
 • Microsoft Dynamics Live CRM Professional Edition στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Dynamics CRM for Microsoft Office Outlook
  • Microsoft Dynamics CRM for Microsoft Office Outlook with Offline Access
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmbsmigrate kbsurveynew kbprb kbmt KB2494600 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2494600

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com