Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης για το Microsoft Silverlight: 14 Φεβρουαρίου 2011

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2495644 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Εισαγωγή

Το Microsoft Silverlight είναι μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης, πολλαπλά περιβάλλοντα προσθήκης που προσφέρει η επόμενη γενιά των πολυμέσων – σε Microsoft .NET εμπειρίες και εμπλουτισμένων αλληλεπιδραστικών εφαρμογών για το web. Αυτό το άρθρο περιγράφει το Silverlight 4 έκδοσης γενικής διανομής 4.0.60129.0. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση κυκλοφόρησε στις 14 Φεβρουαρίου 2011.

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης του Silverlight

Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Silverlight. Αυτή η ενημέρωση παρέχει μια νέα έκδοση (έκδοση 4.0.60129.0) που αποτελεί αναβάθμιση για προηγούμενες εκδόσεις του Silverlight. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνεται στην τρέχουσα προγράμματα εγκατάστασης του Silverlight. Εάν ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει Silverlight που είναι εγκατεστημένη, το πρόγραμμα εγκατάστασης θα σας προσφερθεί για εσάς από το Microsoft Update ή με Windows Server Update Services (WSUS). Το πακέτο δυνατοτήτων των WSUS θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Πληροφορίες εγκατάστασης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη από τις ακόλουθες πηγές.

Τοποθεσία Silverlight

Το πρόγραμμα εγκατάστασης του Silverlight περιλαμβάνει όλες τις προηγούμενες ενημερωμένες εκδόσεις μαζί με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση. Για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Silverlight στον υπολογιστή σας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Το Microsoft update

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη σε χρήστες του Microsoft Update. Εάν έχετε μια παλαιότερη έκδοση του Silverlight που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα προσφέρεται ως "Ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Silverlight (KB 2495644)."

Τρόπος κατάργησης της εγκατάστασης Silverlight

Κάντε κλικ εδώ, για να προβάλετε ή να αποκρύψετε τις λεπτομερείς πληροφορίες

Τρόπος απόκρυψης αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, ώστε να μην εμφανίζεται ξανά

Κάντε κλικ εδώ, για να προβάλετε ή να αποκρύψετε τις λεπτομερείς πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες

Θέματα που επιδιορθώνονται από αυτήν την ενημέρωση

Θέμα 1Κατά την αναπαραγωγή περιεχομένου για το Silverlight με τη χρήση του κωδικοποιητή VC-1, η σήμανση χρόνου μετατρέπεται σε μια εσφαλμένη τιμή. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν η χρονική σήμανση του περιεχομένου είναι μεγαλύτερη από 2 στη δύναμη του 4.8nanoseconds. Όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Όταν παίζετε το περιεχόμενο, το βίντεο δεν αναπαράγεται σωστά. Ωστόσο, ο ήχος αναπαράγεται σωστά.
 • Όταν πραγματοποιείτε αναπαραγωγή του περιεχομένου στον Windows Internet Explorer, εμφανίζεται ένα μήνυμα "Σφάλματα στη σελίδα" σχετικά με το leftcorner-κάτω μέρος του παραθύρου. Εάν κάνετε διπλό κλικ σε αυτό το μήνυμα, μιαSystem.OverflowException εξαίρεση και δημιουργείται η ακόλουθη στοίβα κλήσης παρακάτω:
  mscorlib.dll!System.TimeSpan.Interval(double value, int scale) 
  System.Windows.dll!MS.Internal.XcpImports.ConvertCValueForManagedWithType(System.
  Type propertyType, ref MS.Internal.CValue outVal, int outDOType, bool 
  releaseObjectReference, bool deleteBuffer, MS.Internal.IManagedPeerBase fromObject 
  System.Windows.dll!MS.Internal.XcpImports.GetValue(MS.Internal.IManagedPeerBase 
  managedPeer, System.Windows.DependencyProperty property)         

Θέμα 2Το Microsoft Visual Studio IDE διακόπτεται όταν ανοίγετε μια εφαρμογή Silverlight που έχει ένα εφέ σκίασης Pixel σε μια profiler επιδόσεων.

Θέμα 3Silverlight 4 δεν εκτελείται σε εκδόσεις 64-bit του Mozilla Firefox για Mac OS X. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση αλλάζει προσθήκης φιλοξενίας behavious. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δίνει τη δυνατότητα σε Silverlight ώστε να εκτελείται ως διαδικασία 32-bit σε εκδόσεις 64-bit του Firefox για Mac OS X.

Θέμα 4Ένα "6207" DRM, το σφάλμα παρουσιάζεται μετά την αναβάθμιση του Silverlight.

Θέμα 5Εάν μια εφαρμογή Silverlight 4 έχει ένα πρότυπο δεδομένων ενσωματωμένη σε ένα στοιχείο ελέγχου, παρουσιάζεται διαρροή μνήμης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Θέμα 6Δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε μια εφαρμογή του Silverlight 4 εκτός του προγράμματος-περιήγησης, εάν έχει αλλάξει το όνομα της εφαρμογής.

Θέμα 7Ένα σφάλμα μέσου αποθήκευσης για ροές πολυμέσων που έχουν ανακατευθυνθεί πληροφορίες στα δεδομένα τους δεν αντιμετωπίζεται σωστά. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται σε ορισμένες ρυθμίσεις παραμέτρων των παλαιότερων εκδόσεων του Silverlight 4.

Η δυνατότητα που προστίθεται από αυτήν την ενημερωμένη έκδοσηΑυτή η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει μια δυνατότητα η οποία βελτιώνει την αδράνεια δικτύου Silverlight, έως 90 τοις εκατό. Η δυνατότητα έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές Silverlight που δημιουργήθηκαν με το Silverlight έκδοση 4.0.60129.0 ή νεότερη έκδοση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα στις εφαρμογές σας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2505882 Πώς να επωφεληθούν από τις βελτιωμένες αδράνειας στοίβα HTTP σε Silverlight 4 έκδοση 4.0.60129.0

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Silverlight, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
Διαχείριση του Silverlight
Το Microsoft Silverlight
Για να αναφέρετε ζητήματα σχετικά με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση ή να στείλετε οποιαδήποτε σχόλια στην ομάδα ανάπτυξης του Microsoft Silverlight, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Η σύνδεση της Microsoft
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από την Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2495644 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 16.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Silverlight 4
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix atdownload kbexpertiseadvanced kbinfo kbcip kbsurveynew kbmt KB2495644 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2495644

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com