Τρόπος εύρεσης και επιστροφή σε ιστοσελίδες εσάς έχετε πρόσφατα επισκέψεων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2496029 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Στη λίστα ιστορικού του Internet Explorer 6 σας διευκολύνει να βρείτε και να επιστρέψετε σε τοποθεσίες Web και σελίδες που έχετε επισκεφθεί στο παρελθόν. Αν είναι σήμερα ή μερικές εβδομάδες νωρίτερα, η λίστα ιστορικού μπορεί να καταγράφει κάθε σελίδα που επισκέπτεστε, έτσι είναι εύκολο να επιστρέψετε αργότερα.

Περισσότερες πληροφορίες

Επιστροφή σε μια σελίδα Web που εσάς μόνο επισκέψεων

Για να επιστρέψετε στην τελευταία σελίδα που επισκεφθήκατε, κάντε κλικ στοbackτο κουμπί της γραμμής εργαλείων του Internet Explorer 6.

Κάντε κλικ στην καρτέλαForwardκουμπί Επιστροφή στα βήματά σας τα και η επιστροφή σε σελίδες που επισκεφθήκατε, πριν να κάνετε κλικ στην επιλογή τουbackτο κουμπί.

Για να δείτε μία από τις τελευταίες εννέα σελίδες που επισκεφθήκατε σε αυτήν την περίοδο λειτουργίας, κάντε κλικ στο μικρό μαύρο βέλος προς τα δεξιά από τοbackήForwardκουμπί και στη συνέχεια κάντε κλικ στη σελίδα που θέλετε από τη λίστα.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Κουμπί ' εμπρός ' στη γραμμή εργαλείων του Internet Explorer 6



Εύρεση μιας ιστοσελίδας που εσάς επισκέψεων σήμερα ή σε λίγα εβδομάδες πριν

Πρέπει να ποτέ εντοπίσει σε μια ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα, ήθελαν να επιστρέψετε σε αυτό, αλλά έχετε ξεχάσει όπου είχε; Λίστα ιστορικού για το διάσωσης!

Ο Internet Explorer 6 καταγράφει αυτόματα τις ιστοσελίδες που έχετε επισκεφθεί και σήμερα και στο παρελθόν. Το οργανώνει τους φακέλους στη γραμμή ιστορικού από την ημέρα που επισκεφθήκατε. Μέσα σε κάθε ημέρα, οργανώνει τις τοποθεσίες Web με αλφαβητική σειρά σε φακέλους, τοποθέτηση κάθε σελίδα που επισκεφθήκατε σε αυτήν την τοποθεσία σε αυτόν το φάκελο. (Ο Internet Explorer 6 αποθηκεύει να ξεκινά με κάθε επίσκεψη για τις τελευταίες 20 ημέρες, αλλά μπορείτε να αλλάξετε αυτόν τον αριθμό. Μάθετε με ποιον τρόπο με τοΑλλαγή του αριθμού των ημερών που σελίδες κομμάτια Internet Explorer 6 εσάς έχετε επισκέψεωνενότητα παρακάτω.)

Πώς μπορείτε να βρείτε τις σελίδες στη λίστα ιστορικού είναι ο εξής:

 1. Στη γραμμή εργαλείων του Internet Explorer 6, κάντε κλικ στο ανοίξει Explorer 6 button.Internet το ιστορικό γραμμή ιστορικού στην αριστερή πλευρά της οθόνης.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Ιστορικό κουμπί στη γραμμή εργαλείων του Internet Explorer 6
 2. Στη γραμμή ιστορικού, κάντε κλικ στο χρονικό διάστημα που θέλετε για παράδειγμα search.For, μπορεί να θέλετε να δείτε όλες τις τοποθεσίες που επισκεφθήκατε σήμερα. Ανατρέξτε στο βήμα 2, στην παρακάτω εικόνα.
 3. Κάντε κλικ στο φάκελο της τοποθεσίας Web για να ανοίξετε τη λίστα των σελίδων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη σύνδεση προς τη σελίδα, για να εμφανίσετε την ίδια την ιστοσελίδα. Ανατρέξτε στο βήμα 3, στην παρακάτω εικόνα.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Ιστορικό της γραμμής που εμφανίζει ιστοσελίδες, ταξινομημένες κατά χρονική περίοδο
 4. Όταν ολοκληρώσετε τη γραμμή ιστορικού, κάντε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο".
Συμβουλή:Μπορείτε να διαγράψετε οποιαδήποτε τοποθεσία Web ή μια σελίδα από τη λίστα ιστορικού. Κάντε δεξιό κλικ σε ένα φάκελο τοποθεσίας Web ή ιστοσελίδα και κάντε κλικ στο κουμπίDelete.
Σημείωση προειδοποίησης:Εάν διαγράψετε ένα φάκελο τοποθεσίας Web, ο Internet Explorer 6 διαγράφει τους φακέλους και όλες οι συνδέσεις σε όλες τις σελίδες που είναι αποθηκευμένες σε αυτόν το φάκελο.

Ταξινόμηση πρόσφατα επισκέψεων σελίδων Web
Επιπρόσθετα σε ιστοσελίδες που επισκέπτεστε συχνά η ταξινόμηση κατά ημερομηνία, μπορείτε επίσης να οργανώσετε τους τοποθεσία, πιο επισκέψεων και επισκέψεων παραγγελία σήμερα. ΣτοΙστορικό (History)γραμμή, κάντε κλικ στο μικρό μαύρο βέλος δίπλα από τοViewκουμπί και επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να ταξινομήσετε τις ιστοσελίδες.


Αναζήτηση για μια συγκεκριμένη σελίδα Web

Εάν θυμάστε μια χαρακτηριστική λέξη από μια διεύθυνση Web ή από την ίδια την ιστοσελίδα, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο ιστορικό για αυτή τη λέξη για την ιστοσελίδα.

ΣτοΙστορικό (History)γραμμή, κάντε κλικ στοΑναζήτησητο κουμπί. Στο πλαίσιο "Αναζήτηση", πληκτρολογήστε τον όρο ή τη φράση που αναζητάτε και κάντε κλικ στο κουμπίΑναζήτησηnow. Internet Explorer 6 displays a list of all Web pages that include mention of that term in the address or on the Web page.

Change the Number of Days that Visited Pages Are Tracked

By default, Internet Explorer 6 records every Web page you visit for 20 days—a time period you can change. Perhaps you're doing some in-depth research and want to store Web page links for a longer period of time. Or perhaps you spend a lot of time on the Web and you want to free up a little bit of disk space by limiting the number of days Internet Explorer 6 remembers your visits. Whatever the reason, it's easy to change the number of days.

 1. In Internet Explorer 6, on theΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογές Internet (Internet Options).
 2. Στο διακομιστήΓενικάtab, under History, change the number of days that theΙστορικό (History)list keeps track of your pages, and clickOk.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2496029 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2496029 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2496029

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com