Nu puteți deschide fișiere Office pentru Mac 2011 direct de pe un server care acceptă numai autentificare de bază printr-o conexiune non-SSL (diferită de SSL)

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2498069 - View products that this article applies to.
Important Acest articol conține informații care vă arată cum să setați un nivel scăzut de securitate sau cum să dezactivați caracteristicile de securitate de pe un computer. Aceste modificări le veți face numai pentru a remedia o anumită problemă. Înainte de a face aceste modificări, vă recomandăm să evaluați riscurile asociate implementării acestei soluții în mediul dvs. Dacă implementați această soluție, luați toate măsurile suplimentare necesare pentru a vă proteja computerul.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Aveți aplicații Microsoft Office pentru Mac 2011 instalate pe un computer client. De pe computerul client respectiv încercați să accesați un fișier Microsoft Office stocat pe un server Web (de exemplu, un server SharePoint) care este configurat pentru autentificare de bază. Conexiunea dintre computerul dvs. și serverul Web nu utilizează protocolul Secure Sockets Layer (SSL). Când încercați să deschideți sau să descărcați fișierul, se manifestă următoarele simptome:
 • Fișierul Microsoft Office nu este deschis sau descărcat.
 • Nu vi se solicită parola pentru autentificare de bază atunci când încercați să deschideți sau să descărcați fișierul.
 • Nu primiți un mesaj de eroare când încercați să deschideți fișierul. Aplicația Office pentru Mac 2011 asociată pornește. Cu toate acestea, fișierul selectat nu se deschide.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, activați criptarea SSL pe serverul Web. În mod implicit, aplicațiile Office pentru Mac 2011 pot accesa și descărca fișiere de pe un server Web care folosește autentificare de bază printr-o conexiune SSL.

REMEDIERE

Avertisment Această soluționare poate face computerul sau rețeaua mai vulnerabile la atacuri din partea utilizatorilor rău intenționați sau din partea unor programe software răuvoitoare, cum ar fi virușii. Nu recomandăm această soluție, dar furnizăm această informație pentru a implementa această soluție la alegerea dvs. Utilizați această soluție pe propriul dvs. risc.

Pentru a rezolva această problemă, permiteți aplicațiilor Office pentru Mac 2011 să se conecteze la un server Web folosind autentificarea de bază printr-o conexiune non-SSL (diferită de SSL).
Atenție Activarea autentificării de bază fără SSL poate reprezenta un semnificativ risc de securitate.

Deoarece acreditările de utilizator nu sunt criptate pentru transmisiune prin rețea și sunt transmise prin rețea folosind text simplu, nu se recomandă utilizarea autentificării de bază printr-o conexiune HTTP nesecurizată. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea „Mai multe informații”. Dacă doriți să utilizați autentificarea de bază, vă recomandăm să activați întotdeauna criptarea SSL pe server.
Următoarele informații descriu cum să activați aplicațiile Office pentru Mac 2011 pentru a deschide tipuri de fișiere Microsoft Office de pe un server care acceptă numai autentificare de bază printr-o conexiune non-SSL (diferită de SSL). Această metodă trebuie utilizată numai dacă sunteți sigur că folosiți un canal criptat între utilizator și serverul Web. O conexiune directă prin cablu sau printr-o linie dedicată este considerată optimă pentru conexiuni sigure.

Pe computerul client, adăugați cheia de registry basicauthlevel și valoarea corespunzătoare
Important Această secțiune, metodă sau activitate conține pași care vă indică modalități de modificare a registry. Însă, dacă modificați registry incorect, pot apărea probleme serioase. De aceea, asigurați-vă că urmați acești pași cu atenție. Pentru o protecție mai bună, înainte de a face modificări, realizați o copie de rezervă a registry. Apoi sistemul registry se poate restabili dacă apare o problemă.

 1. În meniul Salt, faceți clic pe Utilitare.
 2. Porniți Terminal.
 3. La promptul Terminal, lipiți comanda următoare, apoi apăsați pe ENTER:
  defaults -currentHost write MicrosoftRegistrationDB hkey_current_user\\hkey_local_machine\\software\\microsoft\\office\\14.0\\common\\internet\\basicauthlevel -int [Authentication]
  Substituentul [Authentication] poate avea următoarele valori:
  • 0 - Autentificare de bază dezactivată
  • 1 - Autentificare de bază activată numai pentru conexiuni SSL
  • 2 - Autentificare de bază activată pentru conexiuni SSL și non-SSL (diferite de SSL)

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Autentificarea de bază este o metodă folosită pe scară largă în domeniu pentru colectarea informațiilor de nume de utilizator și parolă. Avantajul autentificării de bază este că aceasta face parte din specificațiile HTTP și este acceptată de majoritatea browserelor. Cu toate acestea, autentificarea de bază solicită utilizatorului un nume de utilizator și o parolă. Aceste informații sunt apoi trimise necriptate prin rețea. Metoda autentificării de bază nu este recomandată dacă nu sunteți sigur în privința securității conexiunii dintre utilizator și serverul Web (de exemplu, în cazul utilizării SSL sau a unei conexiuni directe). Folosind autentificarea de bază, parola este trimisă prin rețea ca text simplu. Dacă această parolă este interceptată în rețea de către un detector din rețea, un utilizator neautorizat poate stabili numele de utilizator și parola și poate reutiliza apoi aceste acreditări. Din cauza acestui risc de securitate, autentificarea de bază printr-o conexiune non-SSL este dezactivată în mod implicit pentru aplicațiile Microsoft Office.
Notă Acesta este un articol „FAST PUBLISH” creat direct în cadrul organizației de asistență Microsoft. Informațiile conținute aici sunt furnizate ca atare, drept răspuns la problemele care apar. Din cauza rapidității cu care sunt puse la dispoziție, materialele pot avea erori tipografice și pot fi revizuite în orice moment, fără înștiințare. Consultați Termeni de utilizare pentru alte considerente.

Proprietă?i

ID articol: 2498069 - Ultima examinare: 21 mai 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Office for Mac 2011
 • Microsoft Office for Mac Academic 2011
 • Microsoft Office for Mac Home and Business 2011
 • Microsoft Office for Mac Home and Business 2011 Home Use Program
 • Microsoft Office for Mac Home and Student 2011
 • Microsoft Excel 2011 for Mac
 • Microsoft Outlook 2011 for Mac
 • Microsoft PowerPoint 2011 for Mac
 • Microsoft Word 2011 for Mac
Cuvinte cheie: 
KB2498069

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com