Entourage pentru Mac se blochează și nu răspunde

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2500153 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Când porniți sau utilizarea Entourage pentru Mac, programul nu mai răspunde (se blochează) și veți vedea o roată de filare.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, urmați acești pași:

Pasul 1: Utilizați tasta Shift

Țineți apăsată tasta SHIFT și apoi faceți dublu clic pe pictograma Entourage pentru a porni programul. După ce pornește Entourage, goliți toate mesajele din Outbox.

NotăȚineți apăsată tasta SHIFT când porniți Entourage împiedică programul la încercarea de a trimite sau a primi mesaje atunci când începe. Dacă acest lucru nu a rezolvat problema, treceți la pasul următor.

Pasul 2: Resetați preferințele Entourage

Restaurați fișierul de preferințe Entourage la setările implicite. Pentru aceasta, urmați pașii pentru versiunea de anturajul pe care le utilizați.

Notă Această acțiune elimină orice personalizări în interiorul Entourage pe care ați parametrizat, cum ar fi barele de instrumente particularizate.

Eliminați fișierele de nivel superior preferință

Eliminați Entourage preferință fișierele din folderul Preferin?e. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Închideți toate aplicațiile Microsoft Office.
 2. Pe Du-te meniu, faceți clic pe Home.
 3. Deschise Biblioteca.
  Notă The Biblioteca folderul este ascuns în Mac OS X Lion. Pentru a afișa acest folder, țineți apăsată tasta OPTION în timp ce faceți clic pe Du-te meniu.

 4. Deschise Preferințe. Trageți fișierele următoare pe desktop:
  • com.Microsoft.Entourage.database_daemon.plist
  • com.Microsoft.Entourage.database_utility.plist
  • com.Microsoft.Entourage.office_reminders.plist
  • com.Microsoft.Entourage.plist
  • com.Microsoft.Entourage.syncservices12.plist

  Dacă nu găsiți orice sau toate aceste fișiere, Entourage este utilizând preferințele implicit. Du-te la „pasul 3: Redenumiți folderul date utilizator Microsoft. "
 5. Test Entourage. Dacă problema este rezolvată, urmați acești pași:
  1. Părăsiți Entourage.
  2. Selectați și glisați unul dintre fișierele ați mutat la pupitru spate folderul Preferințe.
  3. Deschideți Entourage și testare.
  4. Dacă problema nu apare, repetați pașii a prin c pentru a muta un alt fișier spate folderul Preferințe. Dacă problema se produce după mutarea unui fișier înapoi în folderul Preferințe, glisați fișierul specifice care a cauzat eroarea la Gunoi.
Dacă problema continuă să apară, treceți la pasul următor.

Pasul 3: Redenumiți folderul date utilizator Microsoft

Redenumiți folderul date utilizator Microsoft Microsoft utilizator Data_Old, și apoi de testare programul pentru a verifica dacă acesta funcționează. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Părăsiți toate programele.
 2. Pe Du-te meniu, faceți clic pe Home.
 3. Deschise Documente, apoi faceți clic pe Datele de utilizator Microsoft pentru a evidenția.
 4. Apăsați ENTER pentru a selecta numele folderului, muta cursorul la sfârșitul numelui folderul, tip Vechi, apoi apăsați ENTER pentru a redenumi folderul.
 5. Deschideți Entourage.
Dacă programul pornește, problema implică date Entourage (date utilizator Microsoft). Pentru a rezolva această problemă, urmați acești pași:
 1. Încă în Documente, glisați nou create Datele de utilizator Microsoft folder Gunoi.
 2. Redenumiți fișierul Microsoft utilizator Data_Old Datele de utilizator Microsoft.
 3. Spate sus identitatea.
 4. Reconstrui identitatea.
Pentru copierea de rezervă sau reconstrui identitatea, urmați pașii 3 și 4 din acest articol din baza de cunoștințe Microsoft:

268322 Cum pentru a reconstrui bazei de identitate în Entourage 2008 pentru Mac și Entourage pentru Mac 2004 pentru a rezolva problemele cele mai multe

Dacă Entourage nu a lansat, creați un cont nou de utilizator și apoi porniți Entourage utilizând contul nou.

Uneori, informațiile specifice pentru utilizator este deteriorat. Această problemă poate preveni un program de instalare, pornire sau execută corect. Pentru a determina dacă acesta este cazul, puteți faceți log on ca un utilizator nou sau crea un nou user socoteală, și apoi de testare programul. Pentru mai multe informații despre cum se creează un cont nou de utilizator, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:

2439218 Testarea contului de utilizator pentru a depana Office pentru Mac aplicații

Dacă Entourage începe atunci când utilizați contul nou, încercați să porniți computerul în safe mode pentru a vedea dacă se execută orice al treilea-petrecere fonturi sau programe care ar putea împiedica Entourage incepand.

Pentru informații despre cum să reporniți computerul în modul protejat, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:

2398596 Efectuați o pornire minimală (Safe boot) pentru a determina dacă programele de fundal sunt interferează cu Office pentru Mac

Dacă Entourage nu pornește când utilizați contul nou, eliminați suita Microsoft Office de pe computer, reinstalați suite, și apoi aplicați toate actualizările disponibile pentru versiunea de Office. Pentru mai multe informații despre cum să eliminați Office, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:

2500821 Eliminați manual Office 2008 pentru Mac complet din computer

Proprietă?i

ID articol: 2500153 - Ultima examinare: 28 noiembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Entourage 2004 for Mac
 • Microsoft Entourage 2008 for Mac
Cuvinte cheie: 
dftsdahomeportal kbmt KB2500153 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2500153

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com