Δεν μπορείτε να ορίσετε τη θέση σας στο Lync από μια εικονική μηχανή ή τη σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2500669 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ορίστε τη θέση σας στο Microsoft Lync 2010 ή Microsoft Lync 2013, το πεδίοΣύνολο τη θέση σαςείναι διαθέσιμο (αχνό) και δεν μπορείτε να ορίσετε τη θέση σας.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Στιγμιότυπο οθόνης του πεδίου ορίσετε τη θέση σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτή είναι η αναμενόμενη συμπεριφορά. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται κατά την εγκατάσταση ή την είσοδο στο Lync 2010 ή Lync 2013 σε εικονικό μηχάνημα ή χρησιμοποιώντας μια σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.Όταν είστε συνδεδεμένοι μια σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας ή μια εικονική μηχανή, Lync απενεργοποιεί τοΟρίστε τη θέση σαςτο πεδίο επειδή αυτό δεν μπορεί να βασιστεί με ακρίβεια τις πληροφορίες θέσης μέσω ενός εικονικού κεντρικού υπολογιστή. Lync χρησιμοποιεί την υπηρεσία πληροφοριών θέση (LIS) με βάση ένα χάρτη δικτύου για να εντοπίσετε τη θέση σας. Στη συνέχεια, Lync δημοσιεύει αυτόματα τη θέση σας στον οργανισμό. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε μια εικονική μηχανή ή μπορείτε να συνδεθείτε με ένα εικονικό μηχάνημα, χρησιμοποιώντας μια σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, το LIS δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια τη θέση σας. Επομένως, η θέση δεν είναι διαθέσιμη.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2500669 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 9.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync Online
  • Microsoft Lync 2010
  • Microsoft Lync 2013
  • Microsoft Office Communications Online Dedicated
  • Microsoft Business Productivity Online Dedicated
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 kbgraphxlink o365m kbgraphic kbmt KB2500669 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2500669

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com