U kunt uw locatie met Lync vanaf een virtuele machine of een verbinding met extern bureaublad instellen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2500669 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

PROBLEEM

Wanneer u de functie Set Your Location in Microsoft Lync 2010 of Microsoft Lync 2013, hetInstellen van de locatie-veld is niet beschikbaar (grijs) en u kunt uw locatie niet instellen.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Schermafdruk van het veld voor de locatie instellen

MEER INFORMATIE

Dit is normaal. Dit probleem treedt op als u installeert of Lync 2010 of Lync 2013 aanmelden op een virtuele machine of via een verbinding met extern bureaublad.Lync wordt uitgeschakeld wanneer u bent aangemeld bij een verbinding met extern bureaublad of een virtuele machine, deDe locatie instellenomdat deze niet nauwkeurig op de informatie over de locatie via een virtuele host vertrouwen veld. Lync wordt de locatie informatie Service (LIS) op basis van een netwerk kaart gebruikt voor het detecteren van uw locatie. Vervolgens publiceert Lync automatisch uw locatie naar de organisatie. Echter, als u een virtuele machine, of u een verbinding met een virtuele machine maken met behulp van een verbinding met extern bureaublad, de LIS kan nauwkeurig uw locatie bepalen. De locatie is daarom niet beschikbaar.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2500669 - Laatste beoordeling: vrijdag 27 juni 2014 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Lync Online
  • Microsoft Lync 2010
  • Microsoft Lync 2013
  • Microsoft Office Communications Online Dedicated
  • Microsoft Business Productivity Online Dedicated
Trefwoorden: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 kbgraphxlink o365m kbgraphic kbmt KB2500669 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2500669

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com