Du kan ikke angi lokasjonen i Lync fra en virtuell maskin eller tilkobling til eksternt skrivebord

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2500669 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Når du prøver å bruke funksjonen Angi din plassering i Microsoft Lync 2010 eller Microsoft Lync 2013,Angitt i plassering-feltet er utilgjengelig (nedtonet), og du kan ikke angi lokasjonen.

Skjul dette bildetVis dette bildet
Skjermbilde av feltet angi din plassering

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Dette er normalt. Dette problemet oppstår når du installerer eller logge deg på Lync 2010 eller Lync 2013 på en virtuell maskin eller ved å bruke en tilkobling til eksternt skrivebord.Når du er logget på en tilkobling til eksternt skrivebord eller en virtuell maskin, deaktiverer Lync forAngi lokasjonenfeltet fordi det nøyaktig ikke kan stole på informasjonen om plassering via en virtuell vert. Lync bruker den plasseringen informasjon Service (LIS) basert på et Nettverkskart til å gjenkjenne din plassering. Deretter publiserer Lync automatisk plassering for organisasjonen. Men når du bruker en virtuell maskin, eller du kobler til en virtuell maskin ved hjelp av en tilkobling til eksternt skrivebord, plasseringen LIS ikke nøyaktig din. Plasseringen er derfor ikke tilgjengelig.

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2500669 - Forrige gjennomgang: 27. juni 2014 - Gjennomgang: 3.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Lync Online
  • Microsoft Lync 2010
  • Microsoft Lync 2013
  • Microsoft Office Communications Online Dedicated
  • Microsoft Business Productivity Online Dedicated
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 kbgraphxlink o365m kbgraphic kbmt KB2500669 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2500669

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com