Διακόπτεται η λειτουργία του συστήματος όταν προσθέτετε ένα λογαριασμό που χρησιμοποιεί το CRMAppPool ως χρήστης του Microsoft Dynamics CRM

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2500917 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσθέτετε ένα λογαριασμό που χρησιμοποιεί το CRMAppPool ως χρήστης του Microsoft Dynamics CRM, το σύστημα σταματά να λειτουργεί. Επιπλέον, ίσως λάβετε σφάλματα παρόμοια με τα ακόλουθα:

SecLib::RetrievePrivilegeForUser απέτυχε - δεν υπάρχουν ρόλοι έχουν εκχωρηθεί σε χρήστη. Επέστρεψε hr =-2147209463, χρήστης: [Αναγνωριστικό_χρήστη]

Αιτία

Από προεπιλογή, όταν δημιουργείται ένας χρήστης CRM στο Microsoft Dynamics CRM, ο χρήστης έχει δεν υπάρχουν ρόλοι ασφαλείας. Επειδή ο λογαριασμός της υπηρεσίας CRM έχει αντιστοιχιστεί με το χρήστη που δημιουργήθηκε πρόσφατα, ο λογαριασμός της υπηρεσίας CRM δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτι. Επομένως, το σύστημα διακόπτεται.

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση. Δεν υποστηρίζεται η πραγματοποίηση το λογαριασμό που χρησιμοποιεί το CRMAppPool σε ένα χρήστη του Microsoft Dynamics CRM.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Διατηρήστε το λογαριασμό της υπηρεσίας CRM ως λογαριασμός αποκλειστική υπηρεσία.

Περισσότερες πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ενότητα "υπηρεσίες και τις υπηρεσίες IIS CRMAppPool εφαρμογή χώρου συγκέντρωσης ταυτότητα δικαιώματα" Οδηγό υλοποίησης Microsoft Dynamics CRM 2011. Για να κάνετε λήψη του οδηγού, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://www.Microsoft.com/downloads/EN/Details.aspx;FamilyID = 9886ab96-3571-420f-83ad-246899482fb4


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2500917 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Dynamics CRM 2011
  • Microsoft Dynamics CRM 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmbsmigrate kbsurveynew kbmt KB2500917 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2500917

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com