Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση Dynamics CRM διαδικασία ηλεκτρονική αγορά

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2501305 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Κατά την αγορά Dynamics CRM Online, δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε τα βήματα που απαιτούνται για την αγορά της εταιρείας σας.  Δείτε σφάλματα, όπως:

"Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι δυνατό να εμφανίζεται σε πλαίσιο"

"Λυπούμαστε αλλά αυτός ο οδηγός έχει λήξει. Θα χρειαστεί να μεταβείτε στην αρχή."

Αιτία

MSN Messenger και Windows Live Essentials 2011 να διένεξη με τα βήματα της αγοράς. Πρόκειται για την κοινή χρήση μεταξύ του προγράμματος περιήγησης Internet Explorer και του υπολογιστή-πελάτη cookie.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Η τρέχουσα λύση για την ολοκλήρωση της αγοράς είναι η εκτέλεση του Internet Explorer σε λειτουργία σε ιδιωτική περιήγηση.

Ο Internet Explorer 9
  1. ΕκκίνησηΟ Internet Explorer.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή τουΕργαλείαεικονίδιο, κάντε κλικ στο κουμπίΑσφάλεια, κάντε κλικ στο κουμπίΠεριήγηση InPrivateή πατήστε το πλήκτροCtrl + Shift + Pστο πληκτρολόγιο.
  3. Προσπαθήστε τώρα να ολοκληρώσετε τα βήματα της αγοράς.

Ο Internet Explorer 8
  1. ΕκκίνησηΟ Internet Explorer.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπίΑσφάλεια, κάντε κλικ στο κουμπίΠεριήγηση inPrivateή πατήστε το πλήκτροCtrl + Shift + Pστο πληκτρολόγιο.


Περισσότερες πληροφορίες

Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2501305 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 2 Απριλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Dynamics Live CRM Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmbsmigrate kbsurveynew kbmt KB2501305 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2501305

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com