De knop 'Nieuw' is uitgeschakeld wanneer u een nieuwe gebruiker toevoegen in Microsoft Dynamics CRM Online

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2503043 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een gebruiker toevoegt aan Microsoft Dynamics CRM Online, wordt de knop 'Nieuw' uitgeschakeld.

Oorzaak

Dit gebeurt wanneer u de licenties die u hebt gekocht hebben verbruikt. Bijvoorbeeld als u vier gebruikers uitnodigen voor uw organisatie CRM Online kopen van vijf licenties tijdens de activering hebt u al uw licenties (u + vier nieuwe gebruikers) verbruikt. De knop Nieuw op de pagina gebruikers worden op dit moment uitgeschakeld.

Oplossing

Nieuwe gebruikers uitnodigen voor uw organisatie CRM Online moet u extra gebruikerslicenties aanschaft. Alleen de facturering beheerder van uw organisatie CRM Online kunt extra licenties aanschaffen.

Als u de beheerder facturering:

1. Klik opInstellingen, klik opBeheeren klik opBeheer abonnement.

2. Klik op deLicenties toevoegenknop.

3. Nadat u extra licenties worden gekocht wordt de nieuwe knop op de pagina gebruikers meer gebruikers uitnodigen ingeschakeld.Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2503043 - Laatste beoordeling: maandag 4 april 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Dynamics Live CRM Professional Edition
Trefwoorden: 
kbmbsmigrate kbsurveynew kbmt KB2503043 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2503043

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com