Τρόπος αλλαγής της προεπιλεγμένης γραμματοσειράς στο του προγράμματος επεξεργασίας κειμένου, όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft Works

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 250307 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αλλαγής της προεπιλεγμένης γραμματοσειράς στο του προγράμματος επεξεργασίας κειμένου, όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft Works.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά ή το μέγεθος γραμματοσειράς στο Works Word Processor, δημιουργήσετε ένα προεπιλεγμένο πρότυπο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου που έχουν ρυθμιστεί να χρησιμοποιούν τη γραμματοσειρά και το μέγεθος γραμματοσειράς που θέλετε. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Ανοίξτε ένα κενό έγγραφο στο Works Word επεξεργαστή.
  2. Επιλέξτε τη γραμματοσειρά και το μέγεθος γραμματοσειράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για όλα τα νέα έγγραφα επεξεργασίας κειμένου.
  3. Στο διακομιστήFILEμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση ως, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠρότυπο.
  4. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το πρότυπο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΧρησιμοποιήστε αυτό το πρότυπο για νέα προγράμματος επεξεργασίας κειμένου έγγραφαπλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 250307 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Works Suite 2006
  • Microsoft Works Suite 2005
  • Microsoft Works Suite 2004 Standard Edition
  • Microsoft Works 9
  • Microsoft Works 7.0 Standard Edition
  • Microsoft Works 6.0 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertisebeginner kbhowto kbui kbmt KB250307 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:250307

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com