Εμφανίζεται μήνυμα λάθους "Δεν επιτρέπεται Η πρόσβαση" όταν δικαιώματα είναι σωστά

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 250494 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα αρχείο σε ένα σύστημα αρχείων NTFS ένταση, ενδέχεται να λάβετε ένα σφάλμα "δεν επιτρέπεται η πρόσβαση" μήνυμα. Το αρχείο NTFS δικαιώματα υποδεικνύουν ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο αρχείο.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει εάν κάποιος άλλος χρήστης έχει κρυπτογραφήσει το το αρχείο. Για να προσδιορίσετε εάν ένα αρχείο έχει κρυπτογραφηθεί, ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες" ενότητα αυτού του άρθρου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, πρέπει να αποκρυπτογραφηθεί το αρχείο από το χρήστης που κρυπτογράφησε το αρχείο ή το καθορισμένο παράγοντα αποκατάστασης. Αρχεία που είναι κρυπτογραφημένα, χρησιμοποιώντας το σύστημα αρχείων κρυπτογράφησης (EFS) είναι προσβάσιμες μόνο στους το άτομο που κρυπτογράφησε το αρχείο, ανεξάρτητα από τα άλλα δικαιώματα που είναι το αρχείο.

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να προσδιορίσετε εάν ένα αρχείο έχει κρυπτογραφηθεί:
 1. Ξεκινήστε την Εξερεύνηση των Windows και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Λεπτομέρειες από το Προβολή μενού, για να προβάλετε τις λεπτομέρειες των περιεχομένων του φακέλου.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή στηλών από το Προβολή μενού και στη συνέχεια κάντε κλικ για να επιλέξετε το Χαρακτηριστικά το πλαίσιο ελέγχου για να προσθέσετε τη στήλη χαρακτηριστικά στην τρέχουσα προβολή, και Για να προβάλετε τα χαρακτηριστικά αρχείων.

  Αν είναι "E" χαρακτηριστικά στήλη για το αρχείο, το αρχείο είναι κρυπτογραφημένο.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 250494 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbefs kberrmsg kbfilesystems kbprb w2000efs w2000fs kbmt KB250494 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:250494

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com