Μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια εικονική μηχανή με δυνατότητα RemoteFX: "Microsoft συνθετικός 3D ελεγκτή οθόνης: απέτυχε δύναμη σχετικά με σφάλμα 'υπάρχουν επαρκείς πόροι συστήματος για την ολοκλήρωση της ζητούμενης υπηρεσίας '"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2505694 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια RemoteFX δυνατότητα εικονική μηχανή Microsoft σε ένα Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1)-που βασίζονται σε διακομιστή που εκτελεί την υπηρεσία ρόλου κεντρικού εικονικής διαμόρφωσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, η εικονική μηχανή δεν ξεκινά. Επιπλέον, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Συνθετικός Microsoft 3D ελεγκτή οθόνης: απέτυχε δύναμη σχετικά με σφάλμα 'υπάρχουν επαρκείς πόροι συστήματος για την ολοκλήρωση της ζητούμενης υπηρεσίας '

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ισχύει μία από τις ακόλουθες συνθήκες:
  • Δεν υπάρχει καμία μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU) στο διακομιστή RemoteFX.
  • Το πρόγραμμα οδήγησης GPU δεν έχει ενημερωθεί.
  • Προσπαθείτε να ξεκινήσετε περισσότερες εικονικές μηχανές από GPU σας μπορεί να υποστηρίξει.

Επιπλέον, το ακόλουθο καταγράφεται στο πρόγραμμα προβολής συμβάντων:
Όνομα του αρχείου καταγραφής: RemoteDesktopServices-RemoteFX-SessionManager-Admin
Πηγή: Microsoft-Windows-RemoteDesktopServices-RemoteFX-SessionManager
Ημερομηνία:ημερομηνία ώρα
Αναγνωριστικό συμβάντος: 3
Εργασία κατηγορία: κανένα
Επίπεδο: κρίσιμη
Λέξεις-κλειδιά:
Χρήστης: σύστημα
Υπολογιστή:όνομα_υπολογιστή
Περιγραφή:
Για αυτόν το διακομιστή ώστε να λειτουργεί ως κεντρικός υπολογιστής RemoteFX δεν επαρκούν οι πόροι συστήματος ή GPU. Επιβεβαιώστε το υλικό αυτού του διακομιστή με τις απαιτήσεις. Ο κωδικός κατάστασης: 14.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μία GPU στο διακομιστή RemoteFX. Το πρόγραμμα οδήγησης GPU πρέπει να υποστηρίζουν το DirectX 9.0 c και DirectX έκδοση 10.0. Εάν μία ή περισσότερες GPU είναι εγκατεστημένο στο διακομιστή RemoteFX, το GPU πρέπει να είναι ίδια. GPU πρέπει να έχει επαρκή αποκλειστική μνήμη βίντεο χωριστά από τη μνήμη του συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις υλικού για RemoteFX, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web του Microsoft TechNet:
Θέματα υλικού για RemoteFX

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2505694 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbprb kbsurveynew kbmt KB2505694 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2505694

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com