MS11-023: Open XML File Format Converter for Mac 1.1.9:n tietoturvapäivityksen kuvaus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2505935
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Johdanto

Microsoft on julkaissut tietoturvatiedotteet MS11-021, MS11-022 ja MS11-023. Nämä tietoturvatiedotteet sisältävät kaikki Open XML File Format Converter for Mac -tietoturvapäivitysten olennaiset tiedot. Voit tarkastella koko tietoturvatiedotteita seuraavissa Microsoftin WWW-sivustoissa:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS11-021.mspx
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS11-022.mspx
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS11-023.mspx
Open XML -muuntimen avulla voit muuntaa Microsoft Office 2008 for Macissa tai Windowsin 2007 Microsoft Office systemissä luotuja Open XML -tiedostoja niin, että pystyt avaamaan, muokkaamaan ja tallentamaan niitä Office for Macin aiemmissa versioissa. Open XML -muunnin voi muuntaa Open XML -muodossa olevia Microsoft Word -asiakirjoja, Microsoft Excel -työkirjoja ja Microsoft PowerPoint -esityksiä niin, että voit avata ja muokata tiedostoja Microsoft Office 2004 for Macissa. Voit muuntaa ja avata yhden tiedoston tai muuntaa useita tiedostoja.

Lisätietoja tästä tietoturvapäivityksestä

Päivityksen tiedot

Tämä päivitys sisältää tietoturvan ja vakauden parannuksia. Se sisältää korjauksia heikkouksiin, joita hyödyntämällä hyökkääjä voi korvata tietokoneen muistin sisältöä haitalliseksi suunnitellulla koodilla.

Tämän version hankkiminen

Voit ladata seuraavan tiedoston Microsoft Download Centeristä:

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Lataa Open XML File Format Converter for Mac 1.1.9 -paketti nyt.

Julkaisupäivämäärä: 12.4.2011

Lisätietoja Microsoft-tukitiedostojen lataamisesta ja asentamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
119591 Microsoft-tukitiedostojen hankkiminen online-palveluista
Microsoft on tarkistanut tämän tiedoston virusten varalta. Microsoft käytti viimeisintä virustentarkistusohjelmaa, joka oli saatavana tiedoston julkaisupäivänä. Tiedosto on tallennettu suojattuihin palvelimiin, joten sitä ei voi muokata luvattomasti.

Tiedostojen tiedot

Täydellisen luettelon tiedostoista saat kaksoisosoittamalla asentajaa ja valitsemalla sitten Tiedosto-valikosta Näytä tiedostot.

Huomautus Open XML File Format Converter for Mac 1.1.9 on myös saatavana Microsoft AutoUpdatesta. AutoUpdate on ohjelma, joka pitää Microsoft-ohjelmiston automaattisesti ajan tasalla.

Lisätietoja Office 2004 for Mac -resursseista on seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://www.microsoft.com/finland/mac/default.mspx

Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2505935 - Viimeisin tarkistus: 19. huhtikuuta 2011 - Versio: 1.0
Hakusanat: 
kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin kbfix kbexpertiseinter kbbug atdownload KB2505935

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com