Het bericht "een of meer gebruikers moeten een toegewezen licentie behouden blijft een Exchange Online-postvak of een archief" op de pagina gebruikers van Office 365 portal

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2506570 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

PROBLEEM

Als u de pagina gebruikers van Office 365 portal in Microsoft Office 365 bekijkt, wordt het volgende bericht weergegeven:
Een of meer gebruikers moeten een toegewezen licentie een Exchange Online-postvak behouden blijft. Maak een nieuwe weergave en selecteer "Gebruikers met postvakken en geen licenties". Selecteer alle gebruikers in de lijst en klik op 'Bewerken' om het toewijzen van licenties.

Bovendien kunt u de volgende symptomen optreden:
 • Exchange Online-licenties ontbreken voor gebruikers die zijn gemaakt in het beheercentrum Exchange of Exchange Online PowerShell.
 • Postbus plotselinge verlies voor gebruikers die zijn gemaakt in het beheercentrum Exchange of Exchange Online PowerShell.

OORZAAK

Dit gebeurt als de postbussen van gebruikers worden gemaakt in het beheercentrum voor Exchange en de gebruikers zijn niet nog een licentie toegewezen.

OPLOSSING

Een weergave maken in de portal voor het weergeven van gebruikers die postvakken hebben maar die niet beschikken over een licentie voor Office 365. Voer de volgende stappen uit:
 1. Aanmelden bij de portal (Office 365https://Portal.Office.com) als een beheerder.
 2. Klik opgebruikers en groepenen klik op actieve gebruikers.
 3. Klik op Filter )
  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  Schermafdruk van het filterpictogram
  ), en klik vervolgens op niet-gelicentieerde gebruikersin de vervolgkeuzelijst.
OpmerkingEen licentie toewijzen aan een gebruiker, dubbelklik op de gebruiker. Klik op de pagina 'Licenties toewijzen' Schakel de selectievakjes in naast de items die u wilt toewijzen en klik opOpslaan .

MEER INFORMATIE

Gebruikers moeten een licentie worden toegewezen of het postvak is verwijderd. Beheerders hebben vanaf het moment dat het postvak wordt gemaakt in het Exchange-admin center, 60 dagen toewijzen aan de gebruiker een licentie in de Office 365 portal.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2506570 - Laatste beoordeling: zondag 13 juli 2014 - Wijziging: 12.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Exchange Online
Trefwoorden: 
o365 o365a o365e o365p o365m o365022013 kbgraphic kbgraphxlink kbmt KB2506570 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2506570

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com