Het bericht "een of meer gebruikers moeten een toegewezen licentie behouden blijft een Exchange Online-postvak of een archief" op de pagina gebruikers van de portal voor Office 365-upgrade

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2506570 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
U weet niet welke versie van Office 365 u gebruikt? Ga naar de volgende Microsoft-website:
Gebruik ik Office 365 na de upgrade van de service?
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

PROBLEEM

Als u de pagina gebruikers van de portal voor upgrade van Office 365 in Microsoft Office 365 vóór de upgrade bekijkt, wordt het volgende bericht weergegeven:
Een of meer gebruikers moeten een toegewezen licentie een Exchange Online-postvak behouden blijft. Maak een nieuwe weergave en selecteer "Gebruikers met postvakken en geen licenties". Selecteer alle gebruikers in de lijst en klik op 'Bewerken' om het toewijzen van licenties.

Bovendien kunt u de volgende symptomen optreden:
 • Exchange Online-licenties ontbreken voor gebruikers die zijn gemaakt in het Configuratiescherm van Exchange of Exchange Online PowerShell.
 • Postbus plotselinge verlies voor gebruikers die zijn gemaakt in het Configuratiescherm van Exchange of Exchange Online PowerShell.

OORZAAK

Dit gebeurt als de postbussen van gebruikers worden gemaakt in het Configuratiescherm van Exchange en de gebruikers zijn niet nog een licentie toegewezen.

OPLOSSING

Een weergave maken in de portal voor Office 365 vóór de upgrade om een lijst met gebruikers met postvakken weer te geven, maar die niet beschikken over een licentie. Voer de volgende stappen uit:
 1. Aanmelden bij het Office 365 portal (vóór de upgradehttps://Portal.microsoftonline.com).
 2. Klik in het linkernavigatievenster onder beheervan de gebruikers.
 3. Klik op nieuwe weergave in de vervolgkeuzelijst weergave op de pagina gebruikers.
 4. Klik op de pagina 'Nieuw weergeven' als volgt te werk:
  1. Typ in het vak naam van de weergaveGebruikers met geen postbussen en geen licenties.
  2. Klik onder Selecteer een rekeningoverzicht verder beperkt de weergaveschakelt u het selectievakje gebruikers met postvakken en geen licenties .
  3. Klik op Opslaan.
 5. Klik op de pagina gebruikers gebruikers met postvakken en geen licenties in de vervolgkeuzelijst weergave om de lijst met gebruikers die postvakken maar die een licentie nog niet zijn toegewezen weer te geven.
Opmerking Een licentie toewijzen aan een gebruiker, schakelt u het selectievakje naast de naam van de gebruiker en klik vervolgens op bewerken. Klik op de pagina 'Licenties toewijzen' Schakel de selectievakjes in naast de items die u wilt toewijzen en klik op Opslaan.

MEER INFORMATIE

Gebruikers moeten een licentie worden toegewezen of het postvak is verwijderd. Vanaf het moment dat het postvak wordt gemaakt in het Configuratiescherm, hebben beheerders 60 dagen toewijzen aan de gebruiker een licentie in de portal voor Office 365 vóór de upgrade.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2506570 - Laatste beoordeling: vrijdag 15 november 2013 - Wijziging: 10.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
Trefwoorden: 
o365 o365a o365e o365p o365m o365062011 pre-upgrade kbmt KB2506570 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2506570

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com