Du får feilmeldingen "en eller flere brukere må en tilordnet lisens for å beholde en Exchange Online-postboks eller Arkiv" på siden brukere i Office 365-portalen

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2506570 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Når du viser siden brukere i Office 365-portalen i Microsoft Office 365, får du følgende melding:
Én eller flere brukere må en tilordnet lisens for å beholde en Exchange Online-postboks. Opprett en ny visning, og velg "Brukere med postbokser og ingen lisenser." Velg alle brukere i listen, og klikk deretter "Rediger" for å tilordne lisenser.

I tillegg kan du oppleve følgende symptomer:
 • Lisenser for Exchange Online mangler for brukere som er opprettet i administrasjonssenteret Exchange eller i Exchange Online PowerShell.
 • Plutselig postboks tap for brukere som ble opprettet i administrasjonssenteret for Exchange eller Exchange Online PowerShell.

ÅRSAK

Dette skjer hvis du brukerpostbokser som er opprettet i administrasjonssenteret Exchange, og brukerne ennå ikke er tilordnet en lisens.

LØSNING

Opprette en visning i Office 365-portalen for å vise en liste over brukere som har postbokser, men som ikke har en lisens. Følg disse trinnene:
 1. Logge av Office 365 portal (https://Portal.Office.com) som en administrator.
 2. Velgbrukere og grupper, og klikk deretter aktive brukere.
 3. Klikk Filter (
  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Skjermbilde av filterikonet
  ), og klikk deretter brukere uten lisensi rullegardinlisten,.
Merk Hvis du vil tilordne en lisens til en bruker, dobbeltklikk brukeren. På "Tilordne lisenser"-siden klikker du for å merke av for elementene du vil tilordne, og klikk deretterLagre .

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Brukere må være tilordnet en lisens, eller slettes postboksen. Fra tidspunktet som er opprettet i brukerens postboks i Exchange administrasjonssenteret, har administratorer 60 dager til å tilordne brukeren en lisens i Office 365-portalen.

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2506570 - Forrige gjennomgang: 13. juli 2014 - Gjennomgang: 10.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365p o365m o365022013 kbgraphic kbgraphxlink kbmt KB2506570 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2506570

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com