"Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα αυτού του στοιχείου" μήνυμα λάθους σε λειτουργία με σύνδεση το Outlook σε περιβάλλον Exchange Server 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2507374 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να ορίσετε τον έλεγχο Exchange καταγραφή επίπεδο σε ένα διακομιστή Microsoft Exchange Server 2007 σε μια τιμή διαφορετική απόΧαμηλότερη. Για παράδειγμα, ορίζετε τον έλεγχο Exchange καταγραφή επίπεδοΧαμηλή, ή Υψηλή.
  • Προσπαθείτε να ανοίξετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν διαθέτει τοPR_INTERNET_MESSAGE_IDη ιδιότητα οριστεί με χρήση του Microsoft Office Outlook σε λειτουργία με σύνδεση.
Σε αυτό το σενάριο, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα αυτού του στοιχείου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗs
  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε το ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή MAPI, όπως το Microsoft Exchange Server MAPI Editor (MFCMAPI).
  • Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται συνήθως όταν προσπαθείτε να ανοίξετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αρχειοθετημένα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η διαδικασία Store.exe επιστρέφει εσφαλμένα το σφάλμα "mapi_e_not_found" όταν το ελέγχει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2509911 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 4 για Exchange Server 2007 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα σχετικά με προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αλλαγής του Exchange, έλεγχος καταγραφής επιπέδων, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
Πώς να αλλάξετε το επίπεδο καταγραφής ελέγχου Exchange
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο πρόσβασης γραμματοκιβωτίου, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με MFCMAPI, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με MFCMAPI

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2507374 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbmt KB2507374 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2507374

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com