Επίλυση προβλημάτων με εφαρμογές Windows Phone ή τα παιχνίδια

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2508228 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Έχετε προβλήματα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι που έχετε αγοράσει από την αγορά του Windows Phone 7 ή το Windows Phone 8 κατάστημα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Επικοινωνήστε με τον εκδότη της εφαρμογής


Εκδότη ή προγραμματιστή που δημιούργησε η εφαρμογή παρέχει υποστήριξη για το app δυνατότητες, τη χρήση και παιχνιδιού. Microsoft δεν παρέχει τεχνική υποστήριξη για εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί από άλλους εκδότες.

Πληροφορίες επικοινωνίας για περισσότερες εφαρμογές είναι διαθέσιμη μέσα το app ίδια. Μπορείτε επίσης να βρείτε πληροφορίες για τον εκδότη app στην αγορά βαθμολογίες και κριτικές, όπου μπορείτε να παρέχετε σχόλια απευθείας με τον εκδότη της εφαρμογής.

 1. Εντοπίστε την εφαρμογή στη λίστα App ή λίστα συλλογής παιχνίδια . Αυτός είναι ο τρόπος για να τις εντοπίσετε:
  • Στην Έναρξη, κίνηση προς τα αριστερά στη λίστα εφαρμογών και εντοπίστε την εφαρμογή στη λίστα.
  • Για να ξεκινήσετε, κτυπήστε παιχνίδιακαι εντοπίστε την εφαρμογή στη λίστα συλλογή .
 2. Κτυπήστε το κουμπί και κρατήστε το app παράθεση.
 3. Επιλέξτε ταχύτητα και επανεξέταση.

App γενικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων

Εάν η εφαρμογή εξακολουθεί να έχει πρόβλημα, μπορείτε να δοκιμάσετε τα ακόλουθα γενικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων. Αφού δοκιμάσετε κάθε βήμα, ελέγξτε αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, πριν να επιχειρήσετε το επόμενο βήμα.

Βήμα 1: Επαλήθευση των απαιτήσεων app

Όταν κτυπάτε όλες οι εφαρμογές στο Marketplace ή αποθήκευσης, η οθόνη που εμφανίζεται ονομάζεται οθόνη λεπτομέρειες. Εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης λεπτομέρειες είναι πληροφορίες όπως την ημερομηνία κυκλοφορίας, αριθμό έκδοσης, μέγεθος αρχείου, υποστηριζόμενες γλώσσες και απαιτήσεις, όπως αν η εφαρμογή ή το παιχνίδι απαιτεί πρόσβαση σε μια σύνδεση δεδομένων, αισθητήρες, θέση υπηρεσίες, ειδοποιήσεις ώθησης, βιβλιοθήκη πολυμέσων, πρόγραμμα περιήγησης στο web, τηλέφωνο ταυτότητα, ταυτότητα του ιδιοκτήτη, RunsUnderLock ή Xbox LIVE.

ΣημείωσηΠαρόλο που η οθόνη λεπτομέρειες αναφέρει το μέγεθος του αρχείου για το παιχνίδι ή η εφαρμογή, ίσως χρειαστεί να έχετε ακόμη περισσότερο χώρο αποθήκευσης που είναι διαθέσιμο στο τηλέφωνό σας για να εγκαταστήσετε με επιτυχία. Κατά τη λήψη και την εγκατάσταση, χώρος απαιτείται για το πακέτο εφαρμογών συμπιεσμένο και για τα αρχεία app ή το παιχνίδι που εγκαθίστανται. Το πακέτο εφαρμογών και τα σχετικά προσωρινά αρχεία καταργούνται όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Διαβάστε την οθόνη λεπτομέρειες, για να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να εκτελούνται στο τηλέφωνό σας.


Βήμα 2: Επανεκκινήστε το τηλέφωνο

Για να επανεκκινήσετε το Windows Phone, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Ενέργειας
στη συνέχεια, μέχρι να εμφανιστεί η διαφάνεια προς τα κάτω, για να διακόψετε την τροφοδοσία, κίνηση προς τα κάτω. Όταν είναι απενεργοποιημένη, πατήστε το κουμπί τροφοδοσίας για να ενεργοποιήσετε ξανά το τηλέφωνό σας.

Εάν αυτή η ακολουθία επανεκκίνηση δεν λειτουργεί για το τηλέφωνό σας, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω επιλογές:

 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας για 10 δευτερόλεπτα. Όταν είναι απενεργοποιημένη, πατήστε το κουμπί τροφοδοσίας για να ενεργοποιήσετε ξανά το τηλέφωνό σας.
 • Εάν το τηλέφωνό σας έχει μια μπαταρία αντικατάστασης, αφαιρέστε και τοποθετήστε ξανά την μπαταρία που είναι τοποθετημένα στο πίσω πλαίσιο του τηλεφώνου σας. Στη συνέχεια, πιέστε το κουμπί τροφοδοσίας για να ενεργοποιήσετε ξανά το τηλέφωνό σας.

Βήμα 3: Ελέγξτε για ενημερώσεις app

 1. Για να ξεκινήσετε, κτυπήστε αγοράς ή αποθήκευσης.
 2. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, κτυπήστε ενημερώσεις, και έπειτα κτυπήστε Ενημέρωση όλων.

Βήμα 4: Διαγραφή της εφαρμογής ή το παιχνίδι


Για να διαγράψετε μια εφαρμογή:

 1. Στην Έναρξη, κίνηση αριστερά προς τη λίστα εφαρμογών .
 2. Κτυπήστε το κουμπί και κρατήστε το app και, στη συνέχεια, κτυπήστε την επιλογή κατάργησης της εγκατάστασης.

Για να διαγράψετε ένα παιχνίδι:
 1. Για να ξεκινήσετε, κτυπήστε παιχνίδια.
 2. Στη συλλογή, κτυπήστε το κουμπί και κρατήστε ένα παιχνίδι και, στη συνέχεια, κτυπήστε το κουμπί Κατάργηση.

Βήμα 5: Εγκαταστήστε ξανά το app

Μπορείτε να επανεγκαταστήσετε μια εφαρμογή χωρίς να προμηθευτείτε το ξανά, εφόσον ο εκδότης εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνεται στην αγορά ή το κατάστημα. Όταν κτυπάτε αγορά, ένα μήνυμα στην οθόνη επιβεβαίωσης αγοράς θα σας ενημερώσει ότι έχετε ήδη αγοράσει το app ή το παιχνίδι και ότι έχετε την επιλογή να το εγκαταστήσετε ξανά.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην "Λήψη εφαρμογές και παιχνίδια Συνήθεις" σχετικά με το Το Windows Phone 7 καιWindows Phone 8 Διαδικασιών τοποθεσίες Web.


Βοήθεια

Community Forum
Get help from the knowledgeable Windows Phone Community.

Contact Us
View other helpful articles and contact information.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2508228 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Phone Consumer
 • Windows Phone Services
 • Windows Phone 7 Consumer
 • Windows Phone 8 for Consumers
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwp7 kbwp7marketplace kbwp8 kbmt KB2508228 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2508228

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com