Ordine activitate care instalează mai multe actualizări nu mai răspunde pe un client sistem centrul Configuration Manager 2007 SP2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2509007 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
 • Creați o secvență de activitate pe un server de site-ul Microsoft System Center Configuration Manager 2007 pachet Service Pack 2 (SP2) pentru a instala mai multe actualizări.

  De exemplu, secvența de activitate instalează actualizările 80.
 • Vă reclama secvența de activitate la un computer client.
În acest scenariu, secvența de activitate nu mai răspunde atunci când descărcarea" <sequence number=""></sequence> de <total number=""></total> actualizează"mesaj este afișat pe Ecran de început computerului client.

Note
 • <sequence number=""></sequence> este un substituent care reprezintă numărul de actualizare pentru actualizarea pe care este în prezent fiind de descărcate.
 • <total number=""></total> este un substituent care reprezintă numărul total de actualizări care sunt programate pentru a fi descărcate.

CAUZĂ

Această problemă se produce deoarece un impas apare atunci când secvența de activitate preia Locatii conținut pentru actualizări.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, instalați pachetul de remediere rapidă următoarele pe un sistem centrul Configuration Manager site-ul principal. Acest pachet de remediere rapidă nu poate fi instalat pe un site secundare.

Trebuie să instalați pachetul de remediere rapidă pe server site-ul și apoi implementarea pachetele generate de computer client.

Notă Instalați acest pachet de remediere rapidă (Sccm2007-sp2-2509007-x 86-enu.msi) pe un server de sistem centrul Configuration Manager 2007 SP2 site-ul care se execută un x 86-based sau x 64-versiune de un sistem de operare Windows.

Pentru mai multe informații despre cum să instalați o remediere rapidă sistem centrul Configuration Manager 2007, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2477182 Centrul de sistem instalarea Remediului rapid Configuration Manager 2007 orientare

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinat pentru a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „remediere rapid㠄descărcare disponibilă la partea de sus a acestui articol din bază de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, prezintă o cerere în Microsoft Client Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau depanarea orice este necesar, trebuie să creați o cerere de serviciu separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă notificare completă a numerelor de telefon ale Microsoft Client Service și asistență sau pentru a crea o cerere de serviciu separate, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Remediere rapidă formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să executați sistem centrul Configuration Manager 2007 pachet Service Pack 2 (SP2).

Informații cu privire la registru

Pentru a utiliza această remediere rapidă în acest pachet, nu aveți pentru a face orice modificări în registry.

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Nu trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Notă Înainte de a instala acest pachet de remediere rapidă, trebuie să închideți consola administrative Configuration Manager.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește o remediere rapidă lansată anterior.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea în limba engleză (Statele Unite) a acestei remedieri rapide instalează fișierele care avea atribute care sunt listate în următoarele tabele. Datele și orele acestor fișiere sunt listate în marcă de timp universal (UTC). Datele și orele pentru aceste fișiere pe computer local sunt afișate în timpul local împreună cu diferenta de fus orar pentru ora de vara (DST). În plus, datele și orele se pot modifica când efectuați anumite operații cu fișierele.
Sistem centrul Configuration Manager 2007 SP2 Fișier notele informative
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume fișierVersiunea de fișierDimensiunea fișieruluiDatamarcă de timpPlatforma
Sccm2007ac-sp2-kb2509007-x 86-enu.mspnu se aplică594,94401-Feb-201016: 15nu se aplică
Updateshandler.dll4.0.6487.2188389,99201-Feb-201016: 15x 86
Notă Unele alte fișierele pot fi actualizate din cauza de arbore de dependență. Cu toate acestea, aceste fișiere binare codul nu se modifică.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Instalarea KB2509007 în timpul o secvență de activitate

Remedierea rapidă KB2509007 trebuie să fie instalat în timpul o secvență de activitate ConfigMgr 2007 OSD în program de instalare Windows și ConfigMgr activitate. În caz contrar, problema va continua să apară în marcă de timp ce este executat secvența de activitate. Remedierea rapidă nu poate fi instalat utilizând o "sarcină software-ul instalat." Face că ar provoca ConfigMgr 2007 client service pentru a opri, care va determina secvența de activitate să nu reușească.

Pentru a instala remedierea rapidă KB2509007 în timpul secvenței de activitate o ConfigMgr 2007 OSD, utilizați PATCH = opțiunea care este descris în următorul articol din bază de cunoștințe Microsoft:
907423 Cum pentru a include o actualizare în instalarea ini?ială a sistemelor de Management Server 2003 avansat Client

Pentru a instala remedierea rapidă KB2509007 în timpul secvenței de activitate o ConfigMgr 2007 OSD, urmați acești pași:
 1. Aplicați această remediere rapidă pe server site-ul.
 2. După remedierea rapidă este aplicat pe site-ul server, fișierele de instalare Configuration Manager 2007 client sunt actualizate pentru a include această remediere rapidă în directorul \i386\hotfix\KB2509007\ din fișierele de instalare Configuration Manager 2007 client. Deoarece fișierele de instalare Configuration Manager 2007 client sunt actualizate, asigurați-vă că actualizați punctele de distribuție în cazul în care pachetul de instalare Configuration Manager 2007 client locuiește.
 3. Faceți clic dreapta pe secvența de activitate care aveți de modificat și apoi faceți clic pe Editare.
 4. Faceți clic pe program de instalare windows și ConfigMgr.
 5. În Proprietăți de instalare caseta, tastați următoarele:
  PATCH = "C:\_SMSTaskSequence\OSD\<Package_ID></Package_ID>\i386\hotfix\KB2509007\sccm2007ac-SP2-kb2509007-x86-ENU.MSP"
  Note
  • <Package_ID></Package_ID> Substituentul reprezintă Identificatorul de pachet de pachetul de instalare Configuration Manager 2007 client în Configuration Manager 2007.
  • Asigurați-vă că includeți ghilimele ca parte a traseului. Cu toate acestea, nu includeți parantezele care sunt în jurul substituent.
  • Asigurați-vă că ID-ul pachet pachetul de instalare Configuration Manager 2007 client este utilizat în loc de ID-ul pachet pachetul de remediere rapidă KB2509007.
  • Folderul cache _SMSTaskSequence va amplasa pe unitatea care are cele mai multe spațiu-disc. În cazul în care computerul are mai multe unități sau partiții, _SMSTaskSequence folder poate ajunge pe o unitate altele decât unitatea C. În acest scenariu, modificați calea pentru a indica unitatea care conține _SMSTaskSequence folderul. Se recomandă să utilizați variabila _SMSTSMDataPath din calea deoarece litera de unitate în această cale pot enumera diferit în Ferestre PE decât în sistemul de operare Windows complet.
  • Ca o alternativă la calea locale care indică spre fișierele de instalare Configuration Manager 2007 client în cache-ul local secvență de activitate, specificați o cale UNC care indică spre fișierele de instalare client Configuration Manager 2007 în sursa originală pachet sau pe un punct de distribu?ie.
  • Verificați nume de sign-in fișierului .msp care se află în directorul \i386\hotfix\KB\2509007\ din ConfigMgr 2007 client instalare dosar. nume de sign-in poate diferi în funcție de setările locale. Dacă nume de sign-in diferă de nume de sign-in de nume de sign-in de fișier .msp utilizat înPATCH = linia Către de comandă în acest pas, ajustați nume de sign-in corespunzător.
 6. Faceți clic pe Aplică sau ok pentru a salva secvența de activitate.
Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea de terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2509007 - Ultima examinare: 27 aprilie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbautohotfix kbhotfixserver kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2509007 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2509007

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com