Cikk azonosítója: 2509316 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Az Outlook 2010 különálló változata és az Office 2010 Otthoni és diákverzió telepítése után nem tudja az Outlook néhány szolgáltatását használni. Nem érhetők el például a témák, a táblázat formázása, az ellenőrző eszközök és a WordArt. A mellékletek előnézete szolgáltatás is le van tiltva.  

Oka

Az Office 2010 Otthoni és diákverziót Office Kattintásra szoftverként telepítette. Az Outlook különálló verziója nem tudja megjeleníteni a Word szolgáltatásokat, amikor Office Kattintásra technológiával használja azokat.

A megoldás

Az Office 2010 Otthoni és diákverziót szabványos MSI telepítéssel kell telepíteni, hogy az Outlook 2010 különálló verziója engedélyezze az összes szolgáltatást.

Ha az Office 2010 Office Kattintásra nem felel meg az igényeinek, távolítsa el azt. Ezután telepítse az Office 2010 szabványos MSI verzióját. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:

Az Office 2010 Office Kattintásra verziójának eltávolítása

Windows XP rendszer esetén
  1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be az appwiz.cpl parancsot a Megnyitás mezőbe, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
  2. Válassza ki a listából az Office Kattintásra alkalmazást, majd kattintson az Eltávolítás gombra.
Windows Vista és Windows 7 rendszer esetén
  1. Kattintson a Start gombra, írja be a Keresés megkezdése mezőbe a programok és szolgáltatások parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
  2. Válassza ki a listából az Office Kattintásra alkalmazást, majd kattintson az Eltávolítás gombra.
Az Office 2010 telepítése az MSI telepítés lehetőséggel

  1. Látogassa meg azt az oldalt, ahol az Office 2010 szoftvert vásárolta, és jelentkezzen be ugyanazzal a Live ID azonosítóval, amelyet az Office 2010 első megvásárlásához használt.
  2. Kattintson a honlap tetején található Fiók hivatkozásra az Office letöltések eléréséhez.
  3. Kattintson a megvásárolt szoftvercsomag Letöltés gombjára, majd kattintson a Letöltés gomb alatt található Speciális beállítások hivatkozásra.
  4. Válasszon ki egy nem Office Kattintásra alkalmazásként szereplő Office 2010 verziót.

További információ

A következő oldalon olvasható azon szolgáltatások teljes listája, amelyek nem érhetők el akkor, amikor az Outlook nem látja a Word programot: http://office.microsoft.com/en-us/outlook-help/using-outlook-2010-with-or-without-word-2010-installed-HA010356483.aspx.
Figyelem
Az Otthoni és diákverzió MSI telepítése után néhány téma továbbra is elérhetetlen marad. Ez egy ismert probléma, és nincs megoldása. Ha szüksége van erre a szolgáltatásra, szerezze be az Office 2010 Otthoni és kisvállalati vagy valamelyik más SKU verziót, amelyben az Outlook a Word programmal együtt található meg.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2509316 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 30. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Outlook 2010
Kulcsszavak: 
KB2509316
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com