Beschrijving van de update voor Uitgebreide beveiliging voor verificatie voor Outlook 2007

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2509470 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Opmerking
Deze update is door Microsoft teruggetrokken en wordt binnenkort opnieuw uitgebracht. Als u de huidige update installeert, kan de gebruiker niet afdrukken via het venster Afdrukvoorbeeld in Outlook.

Mogelijke oplossing

Het probleem kan mogelijk worden omzeild door Outlook opnieuw te starten en rechtstreeks via de Office-knop af te drukken.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Inleiding

In dit artikel wordt een update beschreven, niet voor beveiliging, waarmee Uitgebreide beveiliging voor verificatie wordt geïmplementeerd in installaties van Microsoft Office Outlook 2007.

Meer informatie

Wanneer Uitgebreide beveiliging voor verificatie is ingeschakeld, worden verificatieverzoeken gekoppeld aan de SPN's (Service Principal Names) van de server waarmee de client verbinding probeert te maken en, indien aanwezig, aan het TLS-kanaal (Transport Layer Security) waarover de Geïntegreerde Windows-verificatie plaatsvindt.

Na het installeren van deze update hoeft u niets te configureren. Na het installeren van deze update wordt Uitgebreide beveiliging voor verificatie automatisch ondersteund in Outlook 2007, als update 968389 ook correct is geïnstalleerd. Update 968389 is de basisupdate voor Security Support Provider Interface.

Klik op het volgende artikelnummer, zodat het desbetreffende Microsoft Knowledge Base-artikel wordt weergegeven voor meer informatie over update 968389:
968389 Uitgebreide beveiliging voor verificatie
Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over de functie Uitgebreide beveiliging voor verificatie en over hoe u deze functie kunt inschakelen:
Microsoft-beveiligingsadvies (973811) Uitgebreide beveiliging voor verificatie

Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2509470 - Laatste beoordeling: woensdag 27 april 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Outlook 2007
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbsurveynew KB2509470

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com