FIX: De HTTP-Transport Transaction Integrator gebruikt mogelijk een HTTP-header een onjuiste lengte COMMAREA heeft verzenden en zonder het "vergunning: Basic' veld

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2509834 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als u HTTP-Transport via Transaction Integrator (TI) Microsoft Host Integration Server 2010 communiceren met een IBM mainframe, treden de volgende problemen:
  1. De HTTP-header die wordt verzonden naar de mainframe-toepassing bevat een onjuiste lengte voor COMMAREA in de URI. De POST-aanvraag in de HTTP-header lijken bijvoorbeeld het volgende:
    POST / MSWEBAWA/CWBA/GETBALWA/01500 HTTP/1.1
    In dit scenario is de lengte van COMMAREA 1500 bytes. Dit is opgegeven in de vierde parameter in de HTTP-header. Als de lengte van de COMMAREA onjuist is, mainframe-toepassing de fout melden kan of de toepassing mogelijk abnormaal afgesloten (ABEND).
  2. De HTTP-header bevat het veld verificatie. Wanneer dit probleem optreedt, kan de mainframe-toepassing de HTTP-aanvraag afwijzen. Na deze weigering opnieuw Transaction Integrator de HTTP-aanvraag samen met het veld 'Verificatie: Basic' in de HTTP-header.

    In dit scenario de HTTP-aanvraag moet worden verzonden via het netwerk tweemaal en het IBM-hostsysteem één transactie voor elke HTTP-aanvraag moet afgeven.

Oorzaak

1 Probleem treedt op omdat de lengte van de ingevoerde gegevens voor de toepassing van TI de COMMAREA lengte Transaction Integrator onjuist in de HTTP-header bevat.

Probleem 2 treedt op omdat Transaction Integrator met onderliggende netwerktransportprotocol verzenden de HTTP-header is bijgewerkt. Het onderliggende netwerktransportprotocol initiële HTTP-aanvraag verzendt, maar bevat het veld verificatie te bepalen van de ondersteunde verificatietypen op het externe systeem (HTTP-server). Bij Transaction Integrator van het externe systeem antwoord ontvangt, wordt een verificatietype ondersteuning HTTP-aanvraag te verzenden. Dit gedrag is inherent.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen de problemen die in dit artikel worden beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen die de problemen in dit artikel beschreven. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Ga naar de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

De Engelse (Verenigde Staten) versie van deze hotfix gebruikt een Microsoft Windows Installer-pakket om de hotfix te installeren. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC) in de volgende tabel. Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt de datum naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u de Tijdzone tabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
Microsoft Host Integration Server 2010, 32-bits editie
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Microsoft.HostIntegration.TI.httptransport.dll8.5.4271.247,00010 Mrt 201100: 41x 86
Microsoft Host Integration Server 2010, 64-bits editie
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Microsoft.HostIntegration.TI.httptransport.dll8.5.4271.247,00010 Mrt 201100: 45x 86
Microsoft.HostIntegration.TI.httptransport.dll8.5.4271.247,00010 Mrt 201100: 45x 86
Opmerking Vanwege bestandsafhankelijkheden kan de meest recente oplossing waarin deze bestanden ook extra bestanden bevatten.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Nadat u de hotfix bevat Transaction Integrator de juiste lengte van de COMMAREA in de HTTP-aanvraag. De lengte van de COMMAREA geeft aan hoeveel gegevens worden geretourneerd door de mainframe-toepassing waarmee de toepassing Transaction Integrator communiceert.

Bovendien wordt de Transaction Integrator HTTP-transport bijgewerkt de eigenschap PreAuthenticate ingesteld op True. Hiermee wordt de HTTP-header de eigenschap voor verificatie in de HTTP-header op alle HTTP-aanvragen op dezelfde URI opnemen nadat de initiële HTTP-verzoek zonder de eigenschap voor verificatie verzonden. Raadpleeg de volgende MSDN-artikel voor meer informatie over de eigenschap PreAuthenticate:
HttpWebRequest.PreAuthenticate, eigenschap

Eigenschappen

Artikel ID: 2509834 - Laatste beoordeling: donderdag 21 april 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2509834 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2509834

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com