'De fout moet worden opgelost voordat uw abonnement kan worden geverifieerd' en '80048849' fouten bij het aanmelden bij de Microsoft Online Services In de aanmeldhulp

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2510635
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

PROBLEEM

Overweeg het volgende scenario: U installeert Microsoft Office Professional Plus 2010 voor Office 365 en u de computer opnieuw opstarten. U wordt gevraagd om uw gebruikers-ID invoeren Echter, wanneer u uw Office 365 referenties om te controleren of uw licentie van Office Professional Plus 2010, Office Professional Plus 2010 niet is geverifieerd. In plaats daarvan wordt een foutbericht van de volgende strekking weergegeven:
De Microsoft Online Services In de aanmeldhulp is een fout opgetreden. De fout moet worden opgelost voordat uw abonnement voor dit product kan worden gecontroleerd.

Als u wilt proberen abonnement controle, eerst het foutbericht 80048849 wordt opgelost of handmatig probeert te installeren van de Microsoft Online Services In de aanmeldhulp bezoeken In de aanmeldhulp help-site en klik op opnieuw.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Schermafdruk van Microsoft Online Services Sign In-assistent fout


Opmerking Wanneer u opnieuwop, wordt u gevraagd om uw gebruikers-ID invoeren Als u op Annulerenklikt, kunt u Office Professional Plus 2010 voor een periode van 30 dagen. Na 30 dagen invoert Office Professional Plus 2010 modus met verminderde functionaliteit. Als u wilt herstellen volledige functionaliteit, moet u controleren of de licentie.

OORZAAK

Dit probleem treedt op als u ongeldige gebruikers-ID-referenties (gebruikersnaam en wachtwoord) hebt ingevoerd.

OPLOSSING

Als u ons het probleem voor u oplossen, gaat u naar de "Repareer het probleem voor mij.'. Als u dit probleem zelf wilt oplossen, gaat u naar de sectie 'Probleem zelf oplossen'.

Repareer het probleem voor mij.

U lost dit probleem, klikt u op de doen knop of koppeling. Vervolgens klikt u op uitvoeren in het dialoogvenster Bestand downloaden en volgt u de stappen in de wizard voor repareren .

Voor Windows 8

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets fixit1
Dit probleem oplossen
Microsoft Fix it 20046
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets fixit2Voor Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2008 of Windows Server 2003


Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets fixit1
Dit probleem oplossen
Microsoft Fix it 50932
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets fixit2


Opmerkingen
  • Deze wizard kan alleen in het Engels zijn. De automatische correctie werkt echter ook voor andere taalversies van Windows.
  • Als u niet aan de computer met het probleem zit, sla dan de oplossing van het probleem op op een flash-station of een CD en voer het uit op de computer waarop het probleem zich voordoet.
Ga vervolgens naar de "Is het probleem opgelost?'.

Probleem zelf oplossen

Als u de licentie-informatie van Office Professional Plus 2010 herstellen, uitvoeren met de volgende opdracht vanaf een opdrachtregel:


OSAUI.exe /F

Voer de volgende stappen uit:
  1. Klik op Start, klik op uitvoeren, typ cmden klik vervolgens op OK.
  2. Typ de volgende opdracht bij de opdrachtprompt en druk vervolgens op Enter:

    "C:\ Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OFFICE14\OSAUI.exe /F "
  3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord en vervolgens Office 2010 Professional Plus 2010 te activeren.


Is het probleem opgelost?
  • Controleer of het probleem is verholpen.
  • We stellen uw feedback op prijs. Feedback te geven of te rapporteren van problemen met deze oplossing, laat een reactie op de "Repareer het probleem voor mij."blog of stuur ons een e-mailadres .

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community website of de Windows Azure Active Directory-Forums .

Eigenschappen

Artikel ID: 2510635 - Laatste beoordeling: zondag 29 september 2013 - Wijziging: 15.0
Trefwoorden: 
o365 o365a o365e kbgraphxlink o365p kbfixme kbmsifixme o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade o365m kbgraphic kbmt KB2510635 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2510635

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com