Netflix Windows 7 Media Centerissä saattaa kohdata virheen, kun se käynnistää videotoiston sen jälkeen, kun Internet Explorer 9 RC on asennettu

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2512239 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Kun olet asentanut Windows Internet Explorer 9 Release Candidaten (RC) Windows 7 -tietokoneeseen, Netflix-sovellus Windows Media Centerissä saattaa kohdata virheen, kun se käynnistää videotoiston.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman asentamalla Internet Explorer 9:n julkaisuversion. Voit ladata Internet Explorer 9:n seuraavasta Microsoftin WWW-sivustosta:
http://windows.microsoft.com/fi-fi/internet-explorer/products/ie/home

Enemmän tietoa

Tässä artikkelissa käsitellyt muiden valmistajien tuotteet ovat Microsoftista riippumattomien yritysten valmistamia. Microsoft ei anna näiden tuotteiden suorituskykyä tai luotettavuutta koskevaa takuuta.
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2512239 - Viimeisin tarkistus: 17. toukokuuta 2011 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Windows Internet Explorer 9
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate
Hakusanat: 
KB2512239

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com