A Windows 7 Media Center Netflix szolgáltatása hibába ütközhet a videolejátszás elindításakor az Internet Explorer 9 RC telepítését követően

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2512239 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Miután telepíti a Windows Internet Explorer 9 Release Candidate (RC) verziót egy Windows 7 operációs rendszert futtató számítógépen, a Windows Media Center részét képező Netflix alkalmazás hibába ütközhet a videolejátszás elindításakor.

A megoldás

A probléma megoldásához telepítse az Internet Explorer 9 kiadási verzióját. Az Internet Explorer 9 böngészőt a Microsoft alábbi webhelyéről töltheti le:
http://windows.microsoft.com/hu-hu/internet-explorer/products/ie/home

További információ

A cikkben említett, külső gyártóktól származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, amelyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2512239 - Utolsó ellenőrzés: 2011. május 17. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Internet Explorer 9
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate
Kulcsszavak: 
KB2512239
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com