Netflix i Windows 7 Media Center kan det oppstå en feil når den starter avspilling av video når du har installert Internet Explorer 9 RC

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2512239 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når du har installert Windows Internet Explorer 9 Release Candidate (RC) på en datamaskin som kjører Windows 7, kan Netflix-programmet i Windows Media Center oppstå en feil når den starter avspilling av video.

Løsning

Hvis du vil løse dette problemet ved å installere den opprinnelige versjonen av Internet Explorer 9. Hvis du vil laste ned Internet Explorer 9, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://Windows.Microsoft.com/IE9

Mer informasjon

Tredjepartsprodukter som nevnes i denne artikkelen produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, underforstått eller på annen måte, om ytelsen eller påliteligheten til disse produktene.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2512239 - Forrige gjennomgang: 19. november 2013 - Gjennomgang: 3.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Windows Internet Explorer 9
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate
Nøkkelord: 
kbmt KB2512239 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2512239

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com