Netflix i Media Center i Windows 7 kan uppstå ett fel när den initierar uppspelning av video när du installerar Internet Explorer 9 RC

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2512239 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

När du har installerat Windows Internet Explorer 9 Release Candidate (RC) på en dator som kör Windows 7 uppstår Netflix-program i Windows Media Center ett fel när den initierar uppspelning av video.

Lösning

Lös problemet genom att installera den utgivna versionen av Internet Explorer 9. Du kan hämta Internet Explorer 9 finns på följande Microsoft-webbplats:
http://Windows.microsoft.com/ie9

Mer Information

Produkter från andra tillverkare som diskuteras i den här artikeln tillverkas av företag som är oberoende av Microsoft. Microsoft lämnar inga garantier, underförstådda eller andra, om prestanda eller tillförlitlighet hos dessa produkter.

Egenskaper

Artikel-id: 2512239 - Senaste granskning: den 19 november 2013 - Revision: 3.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Windows Internet Explorer 9
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate
Nyckelord: 
kbmt KB2512239 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2512239

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com