Artikkelin tunnus: 2512790 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Tässä artikkelissa kuvataan Microsoft Office PowerPoint 2007 -ongelmat, jotka on korjattu 26.4.2011 päivätyssä hotfix-korjauspaketissa.

ESITTELY

Tämän hotfix-korjauspaketin korjaamat ongelmat

 • Oletetaan, että otat mukautetun animaation käyttöön Office PowerPoint 2007 -esityksen tekstiruudussa. Kun animaatio suoritetaan, tekstiruudun lopussa oleva teksti saattaa leikkautua pois. Tekstit saattavat myös näkyä päällekkäin. Tämä ongelma aiheutuu erityisesti jostakin seuraavista syistä:
  • Käytät animoidussa tekstitehosteessa asetusta, joka määrittää tekstin kirjainkohtaisesti.
  • Käytät useita animaatioita samassa tekstiruudussa.
  Huomautus Kun olet asentanut hotfix-korjauspaketin, ota rekisteriavain käyttöön toimimalla "Rekisteritiedot"-osassa kuvatulla tavalla.

 • 2528389 BranchCache ei pysty asettamaan tiedostoja välimuistiin Office PowerPoint 2007:ssä

Ratkaisu

Hotfix-korjauksen tiedot

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ln=fi&ws=support#tab0
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.

Edellytykset

Tietokoneessa on oltava 2007 Microsoft Office -tuotepaketin Service Pack 2 asennettuna, jotta tämän hotfix-korjauspaketin voi asentaa.

Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
949585 2007 Office -tuotepaketin uusimman Service Pack -paketin hankkiminen

Uudelleenkäynnistysvaatimus

Et välttämättä joudu käynnistämään tietokonetta uudelleen, kun olet asentanut tämän hotfix-korjauksen.

Hotfix-korjauksen korvaamistiedot

Tämä hotfix-korjaus ei korvaa mitään aiemmin julkaistua hotfix-korjausta.

Rekisterin tiedot

Tärkeää Tässä osassa, tavassa tai tehtävässä olevissa vaiheissa kerrotaan, miten rekisteriä muokataan. Vakavia ongelmia saattaa kuitenkin ilmetä, jos rekisteriä muokataan virheellisesti. Varmista siis, että noudatat ohjeita huolellisesti. Varmuuskopioi rekisteri varmuuden vuoksi ennen sen muokkaamista. Tällöin voit palauttaa sen, jos ongelmia ilmenee. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta ja palauttamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322756 Rekisterin varmuuskopioiminen ja palauttaminen Windowsissa
Jos haluat, että ensimmäisen ongelman hotfix-korjaus otetaan käyttöön puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat korjata tämän ongelman mieluummin itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestaniJos haluat, että tämä ongelma korjataan automaattisesti, napsauta Fix it -ratkaisun painiketta tai linkkiä. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata ohjatun Fix it -toiminnon ohjeita.


Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50729

Huomautuksia
 • Tämä ohjattu toiminto saattaa olla vain englanninkielinen. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.
 • Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, tallenna Fix it -ratkaisu muistitikkuun tai CD-levylle ja suorita se sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.

Siirry sitten Korjasiko tämä ongelman? -osaan.Haluan korjata ongelman itse

Kun olet asentanut hotfix-korjauspaketin, ota ensimmäisen ongelman hotfix-korjaus käyttöön seuraavasti:
 1. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita Avaa-ruutuun regedit ja valitse sitten OK.
 2. Etsi seuraava rekisterin aliavain ja valitse se:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\PowerPoint\Options
 3. Valitse Muokkaa-valikosta Uusi ja valitse sitten DWORD-arvo.
 4. Kirjoita TextAnimationOnLayout ja paina sitten ENTER-näppäintä.
 5. Napsauta tietoruudussa hiiren kakkospainikkeella TextAnimationOnLayout-kohtaa ja valitse sitten Muokkaa.
 6. Kirjoita Arvon data -ruutuun 1 ja valitse sitten OK.
 7. Sulje Rekisterieditori.

Korjasiko tämä ongelman?

 • Tarkista, onko ongelma korjattu. Jos ongelma on korjattu, sinun ei tarvitse tehdä muita tässä osassa kuvattuja toimia. Jos ongelmaa ei ole korjattu, voit ottaa yhteyttä tukeen.
 • Arvostamme palautettasi. Voit antaa meille palautetta tai ilmoittaa tähän ratkaisuun liittyvistä ongelmista jättämällä kommentin Fix it for me (Korjaa ongelma puolestani) -blogiin tai lähettämällä meille sähköpostiviestin.

Tiedostojen tiedot

Tämä hotfix-korjaus ei välttämättä sisällä kaikkia niitä tiedostoja, joita tuotteen täysi päivitys sen uusimmaksi koontikäännökseksi edellyttää. Tämä hotfix-korjaus sisältää vain ne tiedostot, jotka tässä artikkelissa kerrotun ongelman korjaaminen edellyttää.

Tämän hotfix-korjauspaketin yleinen versio käyttää Microsoft Windows Installer -pakettia hotfix-korjauspaketin asentamiseen. Seuraavassa taulukossa lueteltujen tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.

Lataamistiedot

Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
File nameFile versionFile sizeDateTime
Office-kb2512790-fullfile-x86-glb.exe12.0.6557.50005,426,18412-Apr-113:57

Microsoft Windows Installerin .msp-tiedostotiedot

Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
File nameFile versionFile sizeDateTime
Powerpoint-x-none.mspNot Applicable4,164,60812-Apr-119:43
Pptconv-x-none.mspNot Applicable1,197,05612-Apr-119:43

Kun tämä hotfix-korjaus on asennettu, sen yleisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat):

powerpoint-x-none.msp

Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
File nameFile versionFile sizeDateTime
Microsoft.office.interop.powerpoint.dll12.0.6501.5000350,06411-Mar-0916:17
Msppt.olb12.0.6501.5000369,04011-Mar-0916:17
Powerpnt.exe12.0.6545.5000521,08013-Aug-105:00
Ppcore.dll12.0.6557.50008,493,94411-Apr-1119:06

pptconv-x-none.msp

Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
File nameFile versionFile sizeDateTime
Ppcnv.dll12.0.6557.50001,791,82411-Apr-1119:05

Suositukset

Saat lisätietoja ohjelmistopäivitysten yhteydessä käytettävistä termeistä napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
824684 Microsoftin ohjelmistopäivitystiedoissa käytettävien vakiotermien kuvaus

Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2512790 - Viimeisin tarkistus: 21. lokakuuta 2011 - Versio: 1.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
Hakusanat: 
kbqfe kbautohotfix kbhotfixrollup kbhotfixserver kbexpertiseinter kbsurveynew kbfixme kbmsifixme KB2512790

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com