Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης για το Microsoft Silverlight: 14 Ιουνίου 2011

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2512827 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Εισαγωγή

Το Microsoft Silverlight είναι μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης, πολλαπλά περιβάλλοντα προσθήκης που προσφέρει η επόμενη γενιά των πολυμέσων – σε Microsoft .NET εμπειρίες και εμπλουτισμένων αλληλεπιδραστικών εφαρμογών για το web. Αυτό το άρθρο περιγράφει το Silverlight 4 έκδοσης γενικής διανομής 4.0.60531.0. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση κυκλοφόρησε στις 14 Ιουνίου 2011.

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης του Silverlight

Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Silverlight. Αυτή η ενημέρωση παρέχει μια νέα έκδοση (έκδοση 4.0.60531.0) που αποτελεί αναβάθμιση για προηγούμενες εκδόσεις του Silverlight. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνεται στην τρέχουσα προγράμματα εγκατάστασης του Silverlight. Εάν ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει Silverlight που είναι εγκατεστημένη, το πρόγραμμα εγκατάστασης θα σας προσφερθεί για εσάς από το Microsoft Update ή με Windows Server Update Services (WSUS). Το πακέτο δυνατοτήτων των WSUS θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Πληροφορίες εγκατάστασης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη από τις ακόλουθες πηγές.

Τοποθεσία Silverlight

Το πρόγραμμα εγκατάστασης του Silverlight περιλαμβάνει όλες τις προηγούμενες ενημερωμένες εκδόσεις μαζί με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση. Για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Silverlight στον υπολογιστή σας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Το Microsoft update

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη σε χρήστες του Microsoft Update. Εάν έχετε μια παλαιότερη έκδοση του Silverlight που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα προσφέρεται ως "Ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Silverlight (KB 2512827)."

Τρόπος κατάργησης της εγκατάστασης Silverlight

Κάντε κλικ εδώ, για να προβάλετε ή να αποκρύψετε λεπτομερείς πληροφορίες

Τρόπος απόκρυψης αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, ώστε να μην εμφανίζεται ξανά

Κάντε κλικ εδώ, για να προβάλετε ή να αποκρύψετε λεπτομερείς πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες

Θέματα που επιδιορθώνονται από αυτήν την ενημέρωση

Θέμα 1Θέμα ασφαλείας που περιγράφεται στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

2514842 MS11-039 της Microsoft: Ένα θέμα ευπάθειας στο .NET Framework και το Microsoft Silverlight θα μπορούσε να επιτρέψει απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα: 14 Ιουνίου 2011

Θέμα 2Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο για να πατήστε ένα κουμπί Silverlight στο Apple OS X 10.6 ή το Firefox 4.0.

Το ζήτημα 3Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Έχετε έναν υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος σε πολλές οθόνες.
 • Μπορείτε να ανοίξετε μια σελίδα Silverlight χρησιμοποιώντας Firefox 4.0.
 • Μπορείτε να μετακινήσετε τη σελίδα σε άλλη οθόνη.
 • Προσπαθείτε να προβάλετε τη σελίδα σε λειτουργία πλήρους οθόνης.
Σε αυτό το σενάριο, η σελίδα εμφανίζεται σε κατάσταση πλήρους οθόνης στην προηγούμενη οθόνη.

Το ζήτημα 4Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Έχετε Windows Internet Explorer 8, μαζί με το Silverlight 4 GDR 1 ή νεότερη έκδοση του Silverlight που είναι εγκατεστημένη σε έναν υπολογιστή.
 • Μπορείτε να εκτελέσετε μια εφαρμογή Silverlight 4 GDR 1 που περιέχει μια προσαρμοσμένη σύνδεση στον υπολογιστή. Η σύνδεση έχει ένα στοιχείο αμφίδρομη σύνδεση σταθμοσκόπησης που χρησιμοποιεί μια τιμή MultipleMessagesPerPoll . Αυτή η τιμή χρησιμοποιείται κατά την αμφίδρομη επικοινωνία.
 • Η στοίβα HTTP έχει ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί το αντικείμενο BrowserHttpWebRequest.
 • Μία σφυγμομέτρηση φτάσει την τιμή ServerPollTimeout και το χρονικό όριο και πράξη δεν προέρχεται από την πλευρά του πελάτη.
Σε αυτό το σενάριο, παρουσιάζεται ένα σφάλμα.

Θέμα 5Ας υποθέσουμε ότι μια εφαρμογή που βασίζεται στο Silverlight 4 έχει ένα αντικείμενο DependencyObject που έχει οριστεί από μια επέκταση σήμανση StaticResource . Η επέκταση της σήμανσης είναι σε ένα πρότυπο. Όταν εκτελείτε την εφαρμογή, παρουσιάζεται διαρροή μνήμης στο πρότυπο.

Η δυνατότητα που προστίθεται από αυτήν την ενημερωμένη έκδοσηΜια ιδιότητα InjectClientInformation προστίθεται στην κλάση LicenseAcquirer του χώρου ονομάτων System.Windows.Media. Η ιδιότητα εισαγάγει μια συλλογή διαγραμμισμένο ψευδο-μοναδικές τιμές συμβολοσειράς Base64 σε μια πρόκληση άδειας χρήσης σε βάση ανά τομέα και ανά υπολογιστή.

Οδηγίες για τη χρήση InjectClientInformation στο περιβάλλον ανάπτυξής σας
 1. Εγκατάσταση του χρόνου εκτέλεσης του Silverlight
 2. Αντιγραφή System.Windows.dll από C:\Program Files\Microsoft Silverlight\4.0.60531.0
 3. Επικολλήστε ένα αντίγραφο του System.Windows.dll στο C:\Program Files\Reference Assemblies\Microsoft\Framework\Silverlight\v4.0Start VS 2010 και δημιουργία/αναδημιουργία το έργο σας

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Silverlight, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
Διαχείριση του Silverlight
Το Microsoft Silverlight
Για να αναφέρετε ζητήματα σχετικά με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση ή να στείλετε οποιαδήποτε σχόλια στην ομάδα ανάπτυξης του Microsoft Silverlight, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Η σύνδεση της Microsoft
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες της Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2512827 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Silverlight 4
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbinfo kbcip atdownload kbmt KB2512827 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2512827

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com