'Om uw abonnement voor Microsoft Office op deze computer gebruiken, moet u eerst uitschakelen het abonnement op een andere computer' weergegeven wanneer u Office Professional Plus

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2512834 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Stel dat uw bedrijf voor Microsoft Office 365 heeft aangemeld en probeer vervolgens Microsoft Office Professional Plus installeren op een computer. Echter gevraagd met het volgende dialoogvenster:

Als u uw abonnement voor Microsoft Office op deze computer gebruiken, moet u eerst het abonnement op een andere computer uitschakelen. Schakel het abonnement geïnstalleerd op de andere computer, selecteer de computer in de lijst en klik vervolgens op verwijderen.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2512846

Oorzaak

Dit probleem treedt op als het maximum aantal computers al is gelicentieerd voor de gebruikersnaam die u hebt ingevoerd. Het maximum aantal computers hangt af van het soort abonnement van uw bedrijf aangemeld.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door de licentie te verwijderen vanaf een andere computer. Met name in de lijst met computers, klik op de naam van de computer waarvan licentie die u wilt verwijderen en klik op verwijderen.

Meer informatie

Als uw bedrijf het maximale aantal licenties heeft gebruikt en u wilt verwijderen van een licentie, kunt u ook de opdracht osaui.exe/r . Wanneer u deze opdracht uitvoert, wordt het dialoogvenster dat wordt weergegeven in de sectie 'Symptomen' handmatig openen.

De osaui.exe /r -opdracht wilt uitvoeren, moet u deze stappen volgen:

  1. Klik op Start, klik op uitvoeren, typ cmden druk op ENTER.
  2. Typ de volgende opdracht bij de opdrachtprompt en druk op ENTER:
    C : \Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OFFICE14\osaui.exe /r
  3. Wanneer u wordt gevraagd uw referenties invoeren.
  4. Een dialoogvenster dat lijkt op in de sectie 'Symptomen' wordt weergegeven. Het dialoogvenster worden de computers die zijn gekoppeld aan de gebruikersnaam die u hebt ingevoerd. Een licentie verwijderen op een computer in de lijst te verwijderen. Hiertoe klikt u op de computer die u wilt verwijderen en klik vervolgens op verwijderen.

Eigenschappen

Artikel ID: 2512834 - Laatste beoordeling: zondag 24 juni 2012 - Wijziging: 6.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office 365 for enterprises
  • Microsoft Office 365 for small businesses
  • Microsoft Office 365 for education
Trefwoorden: 
vkbportal231 bposs o365 vkbportal237 vkbportal230 kbmt KB2512834 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2512834

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com