Δεν είναι δυνατή η χρήση πιστωτικής κάρτας που έχει προστεθεί στο Windows Phone Marketplace

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2513341
Ενημέρωση
Οι υπηρεσίες ή οι δυνατότητες που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο ενδέχεται να μην διατίθενται στην περιοχή σας. Ανατρέξτε στην τοποθεσία Διαθεσιμότητα δυνατοτήτων και υπηρεσιών (http://www.microsoft.com/windowsphone/el-gr/howto/wp7/basics/feature-and-service-availability.aspx) του Windows Phone στο web, για λεπτομέρειες σχετικά με τις διαθέσιμες υπηρεσίες και δυνατότητες στην περιοχή σας.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μετά την προσθήκη μιας πιστωτικής κάρτας στο Marketplace του Windows Phone, δεν βλέπετε τη νέα πιστωτική κάρτα ως διαθέσιμη μέθοδο πληρωμής όταν επιχειρείτε να την χρησιμοποιήσετε για αγορές.

Αιτία

Αυτό μπορεί να συμβεί όταν:
 • Το κύριο Windows Live ID που χρησιμοποιείται στο τηλέφωνο είναι συσχετισμένο με περισσότερους από έναν λογαριασμούς Xbox LIVE.
 • Όταν προσθέσατε την πιστωτική κάρτα, συνδεθήκατε με διαφορετικό Windows Live ID από εκείνο που χρησιμοποιήσατε στη διάρκεια της εγκατάστασης των υπηρεσιών Live στο τηλέφωνο (μέσω του Οδηγού εκκίνησης).

  Σημείωση Εάν έχετε ένα λογαριασμό Hotmail, Messenger ή Zune, τότε διαθέτετε ήδη ένα Windows Live ID.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Θα χρειαστεί να προσθέσετε την πιστωτική κάρτα στο λογαριασμό σας, μέσω του υπολογιστή. Συνδεθείτε σε μία από αυτές τις τρεις υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας το ίδιο Windows Live ID που χρησιμοποιήσατε στο τηλέφωνό σας:

Xbox.com:


 1. Σε έναν υπολογιστή, επισκεφθείτε τολογαριασμό Xbox,και συνδεθείτε με το Windows Live ID.
 2. Από τη σελίδα "Ο λογαριασμός μου", κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείρισηεπιλογών πληρωμής.
 3. Από τη σελίδα "Διαχείριση επιλογών πληρωμής", κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη νέας πιστωτικής κάρτας για να προσθέσετε μια νέα πιστωτική κάρτα στο λογαριασμό σας.
 4. Πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο Αποθήκευση.
Η πιστωτική κάρτα που προστέθηκε στον υπολογιστή πρέπει τώρα να είναι διαθέσιμη στο τηλέφωνο.

ΣημείωσηΕάν θέλετε να αλλάξετε τη μέθοδο πληρωμής για μια συμμετοχή στο Xbox LIVE, ανατρέξτε στην ακόλουθη ιστοσελίδα για να αλλάξετε τη διαδικασία:

Αλλαγή πληρωμής για μια συνδρομή Xbox LIVE

Zune.net:

 1. Σε έναν υπολογιστή, επισκεφθείτε τοZune.net και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη σύνδεση που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.
 2. Τοποθετήστε το δρομέα στο βέλος με κατεύθυνση προς τα κάτω, δίπλα στην ετικέτα Zune, που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ο λογαριασμός μου από την αναπτυσσόμενη λίστα.
 3. Από τη σελίδα Ο λογαριασμός μου, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη/διαχείριση πιστωτικής κάρτας. Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα Διαχείριση επιλογών πληρωμής στην τοποθεσία live.xbox.com.
 4. Από τη σελίδα "Διαχείριση επιλογών πληρωμής", κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη νέας πιστωτικής κάρτας, πληκτρολογήστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.
Η πιστωτική κάρτα που προστέθηκε στον λογαριασμό στον υπολογιστή πρέπει τώρα να είναι διαθέσιμη στο τηλέφωνο.

Λογισμικό Zune:


 1. Ανοίξτε το λογισμικό Zune στον υπολογιστή σας και κάντε είσοδο.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις, που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμός, που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή Ο λογαριασμός μου, που βρίσκεται στη λίστα Προσωπικές πληροφορίες. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης του Windows Live ID.
 5. Από τη σελίδα Ο λογαριασμός μου, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη/διαχείριση πιστωτικής κάρτας. Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα Διαχείριση επιλογών πληρωμής στην τοποθεσία live.xbox.com.
 6. Από τη σελίδα "Διαχείριση επιλογών πληρωμής", κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη νέας πιστωτικής κάρτας, πληκτρολογήστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Η πιστωτική κάρτα που προσθέσατε στο λογαριασμό σας από το λογισμικό Zune θα πρέπει τώρα να είναι διαθέσιμη προς χρήση στο τηλέφωνό σας.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2513341 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012 - Αναθεώρηση: 15.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwp7 kbwp7marketplace KB2513341

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com