Nem lehet használni a hozzáadott hitelkártyát a Windows Phone Piactéren

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2513341
Figyelem
Előfordulhat, hogy a cikkben ismertetett szolgáltatások vagy funkciók nem érhetők el az Ön régiójában. A Windows Phone Funkciók és szolgáltatások elérhetősége (http://www.microsoft.com/windowsphone/hu-hu/howto/wp7/basics/feature-and-service-availability.aspx) webhely nyújt részletes tájékoztatást arról, hogy mely szolgáltatások és funkciók érhetők el az Ön régiójában.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Hozzáad egy hitelkártyát a Windows Phone Piactérhez, az új hitelkártya mégsem látható az elérhető fizetési módok között, amikor megpróbálja használni a vásárláshoz.

Oka

Ez a következő esetekben fordulhat elő:
 • Több Xbox LIVE-fiók is társítva van a telefonon használt elsődleges Windows Live ID azonosítóhoz.
 • Amikor hozzáadta a hitelkártyát, másik Windows Live ID azonosítóval jelentkezett be, mint amelyiket a Live szolgáltatásoknak a telefonon (az indítási varázsló segítségével) történő beállításakor használt.

  Megjegyzés: Ha rendelkezik Hotmail-, Messenger- vagy Zune-fiókkal, akkor rendelkezik Windows Live ID azonosítóval is.

A megoldás

Hozzá kell adnia a hitelkártyát a fiókjához a számítógépéről. Jelentkezzen be az alábbi három szolgáltatás egyikébe azzal a Windows Live ID azonosítóval, amelyet a telefonon is használt:

Xbox.com:


 1. Nyissa meg egy számítógépen Xbox-fiókját, és jelentkezzen be Windows Live ID azonosítójával.
 2. A Saját fiók oldalon kattintson a Fizetési lehetőségekkezelése lehetőségre.
 3. Kattintson a Fizetési lehetőségek kezelése lap Új hitelkártya hozzáadása gombjára, és adjon hozzá egy új kártyát a fiókjához.
 4. Írja be az adatokat, majd kattintson a Mentés gombra.
A számítógépen hozzáadott hitelkártyának ezután láthatónak kell lennie a telefonon.

Megjegyzés: Ha módosítani szeretné egy Xbox LIVE-tagság fizetési beállításait, ennek módjáról a következő weblapon tájékozódhat:

Xbox LIVE-tagsághoz tartozó fizetési lehetőség módosítása

Zune.net:

 1. Nyissa meg egy számítógépen a Zune.net webhelyet, és jelentkezzen be fiókjába a jobb felső sarokban látható hivatkozás segítségével.
 2. Vigye az egérmutatót a képernyő jobb felső sarkában látható Zune-címke melletti lefelé mutató nyílra, majd kattintson a legördülő listában a Saját fiók lehetőségre.
 3. Kattintson a Saját fiók oldalon a Hitelkártya hozzáadása/kezelése elemre. A rendszer átirányítja a live.xbox.com webhely Fizetési lehetőség kezelése lapjára.
 4. Kattintson a Fizetési lehetőség kezelése lapon az Új hitelkártya hozzáadása parancsra, adja meg a hitelkártyaadatokat, majd mentse a változtatásokat a Mentés gombra kattintva.
A számítógépen a fiókhoz hozzáadott hitelkártyának ezután láthatónak kell lennie a telefonon.

Zune szoftver:


 1. Indítsa el a Zune szoftvert a számítógépen, és jelentkezzen be.
 2. Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található Beállítások hivatkozásra.
 3. Kattintson a képernyő bal felső sarkában található Fiók hivatkozásra.
 4. Kattintson a Személyes adatok pont alatt a Saját fiók elemre. Lehet, hogy a rendszer kéri Windows Live ID-jelszavának megadására.
 5. Kattintson a Saját fiók oldalon a Hitelkártya hozzáadása/kezelése elemre. A rendszer átirányítja a live.xbox.com webhely Fizetési lehetőség kezelése lapjára.
 6. Kattintson a Fizetési lehetőség kezelése lapon az Új hitelkártya hozzáadása parancsra, adja meg a hitelkártyaadatokat, majd mentse a változtatásokat a Mentés gombra kattintva.

A Zune szoftverben a fiókhoz hozzáadott hitelkártyának ezután elérhetőnek kell lennie a telefonon.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2513341 - Utolsó ellenőrzés: 2012. július 3. - Verziószám: 13.0
Kulcsszavak: 
kbwp7 kbwp7marketplace KB2513341
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com