Beschrijving van het hotfixpakket voor PowerPoint Web App (wacwfe-x-none.msp): 26 April 2011

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2516491 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel beschreven probleem in Microsoft PowerPoint Web App dat is opgelost in het hotfixpakket van 26 April 2011.

INLEIDING

Probleem met dit hotfix-pakket worden opgelost

Stel u hebt een 2010 van Microsoft PowerPoint-presentatie heeft de extensie .pptx niet kleine in een SharePoint-documentbibliotheek. Wanneer u de presentatie via uw webbrowser te bewerken, wordt het volgende foutbericht weergegeven:

PowerPoint Web App kan deze presentatie niet openen omdat de bestandsindeling wordt geblokkeerd door een beheerbeleid.  Voor details contact op met uw beheerder of open de presentatie in Microsoft PowerPoint.


Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop de in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Ga naar de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Er zijn geen vereisten voor het installeren van deze hotfix.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Registergegevens

U de hotfix in dit pakket hebt u geen wijzigingen in het register.

Bestandsgegevens

Deze hotfix bevat mogelijk niet alle bestanden die u hebt nodig om een product volledig bijwerken naar de laatste build. Deze hotfix bevat alleen de bestanden die u hebt nodig om het probleem dat in dit artikel wordt vermeld.

De algemene versie van dit hotfix-pakket gebruikt een Microsoft Windows Installer-pakket installeren van het hotfix-pakket. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC) in de volgende tabel. Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt de datum naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u de Tijdzone tabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.

Informatie over downloaden

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijd
WebApps-kb2516491-fullfile-x 64-glb.exe14.0.5138.5000111,528,15218-Mrt-1110: 05

Microsoft Windows Installer MSP-bestandsinformatie

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijd
Wacwfe-x-none.mspNiet van toepassing111,703,55217-Mrt-1122: 50

Referenties

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over terminologie voor software-update:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 2516491 - Laatste beoordeling: donderdag 28 april 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft PowerPoint Web App
Trefwoorden: 
kbmt KB2516491 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2516491

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com