MS11-040: Vulnerabilitate în amenințare Management Gateway Firewall Client ar putea cauza executarea de cod la distanță: 14 iunie 2011

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2520426 - View products that this article applies to.
Înștiințare
Această actualizare de securitate ?i o vulnerabilitate care este discutată în buletinul de securitate se aplică numai clienților pentru produsele care au server și clientul componente și care sunt listate în secțiunea „se aplică la".
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Introducere

Microsoft a lansat buletinul de securitate MS11-040. Pentru a vedea buletinul de securitate complet, vizitați unul dintre următoarele site-uri Microsoft:

Cum se obține ajutor și suport pentru această actualizare de securitate

Pentru utilizatorii de acasă, fără-taxă suport este disponibil prin apel (866) PCSAFETY în Statele Unite și Canada sau contactând reprezentanța locală Microsoft. Pentru mai multe informații despre cum să contactați reprezentanța locală Microsoft pentru probleme de suport cu actualizări de securitate, vizitați site-ul Microsoft International acceptă:
http://support.Microsoft.com/Common/International.aspx?rdpath=4
Clienții din America de Nord, de asemenea, puteți obține acces instantaneu la sprijinul de e-mail nu-gratuit nelimitat sau la chat individuale nelimitat de sprijin vizitând următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/OAS/default.aspx?&prid=7552
Pentru clienții Intreprindere, sprijinul pentru actualizări de securitate disponibile prin intermediul contactelor de obicei cină.

Mai multe informații despre această actualizare de securitate

Probleme cunoscute despre această actualizare de securitate

Când instalați această actualizare de securitate pe un computer care execută Microsoft Forefront amenințare Management Gateway Client, Microsoft ActiveSync nu funcționează sau o aplicație care necesită NSPLookupServiceNext() Funcția poate să nu reușească în timpul rezolvare de nume.

Pentru mai multe informații despre această problemă cunoscută, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2620191 FIX: Actualizare de securitate 2520426 cauzează o regresie pe un computer care execută fruntea amenințare Management Gateway Client

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză (Statele Unite) a acestei actualizări software-ul se instalează fișierele care avea atribute care sunt listate în următoarele tabele. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp Universal coordonat (TUC). Datele și orele pentru aceste fișiere de pe computerul local sunt afișate în timpul local și cu dumneavoastră curente prejudecată ora de vară (DST). În plus, datele și orele pot modifica când efectuați anumite operații cu fișierele.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
Fwcmgmt.exe7.0.7734.182240,92012-Mar-201104: 58x 86
Fwcwsp.dll7.0.7734.182348,55212-Mar-201104: 58x 86
Fwcwsp64.dll7.0.7734.182357,35212-Mar-201104: 58x 64

Proprietă?i

ID articol: 2520426 - Ultima examinare: 30 septembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Enterprise
  • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Standard
Cuvinte cheie: 
atdownload kbbug kbexpertiseinter kbfix kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability kbmt KB2520426 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2520426

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com