Ονόματα χρηστών στο Office 365, Azure ή το Windows Intune δεν ταιριάζουν με το UPN εσωτερικής εγκατάστασης ή το Αναγνωριστικό εναλλακτική σύνδεση

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2523192 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν εκτελείτε το εργαλείο Microsoft Azure Active Directory συγχρονισμού, παρατηρείτε ότι ο χρήστης εσωτερικής εγκατάστασης κύριο όνομα χρήστη (UPN) δεν ταιριάζει με το όνομα χρήστη του χρήστη στο Office 365, Azure ή το Windows Intune ή εναλλακτικό αναγνωριστικό σύνδεσης. Το UPN ή το Αναγνωριστικό εναλλακτική σύνδεση μπορεί να είναι το όνομα χρήστη του χρήστη, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό.

ΑΙΤΙΑ

Υπάρχουν τρεις πιθανές αιτίες αυτού του ζητήματος:
 • Τομέα της εταιρείας σας δεν έχει επαληθευτεί ακόμη. Στον τομέα της εσωτερικής εγκατάστασης UPN ή Αναγνωριστικό σύνδεσης εναλλακτική είναι ένας τομέας που δεν έχει επαληθευτεί ακόμη στο λογαριασμό σας του οργανογράμματος.
 • Ο χρήστης σύννεφο διαχείριση έχει μια άδεια χρήσης. Ο χρήστης στο λογαριασμό σας του οργανισμού δεν είναι ομόσπονδα και έχει εκχωρηθεί άδεια χρήσης.
 • Το επίθημα τομέα του UPN ή ID εναλλακτικής πρόσβασης έχει αλλάξει από μία ομόσπονδη τομέα σε έναν άλλο τομέα ομόσπονδες.

ΛΎΣΗ

Σενάριο 1: Τομέα της εταιρείας σας δεν έχει ακόμα επαληθεύεται

Βεβαιωθείτε ότι το επίθημα τομέα του UPN ή Αναγνωριστικό σύνδεσης εναλλακτική επαληθεύεται στον οργανισμό σας. Αν συγχρονίσετε χρήστες πριν από την επαλήθευση του τομέα, το όνομα χρήστη του χρήστη θα αλλάξει ανάλογα.
Πώς μπορείτε να προσδιορίσετε το επίθημα τομέα για UPN
Σε έναν ελεγκτή τομέα ή σε έναν υπολογιστή στον οποίο είναι εγκατεστημένο το Κιτ εργαλείων διαχείρισης του Windows Server, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε το Active Directory Users and Computers. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε DSA.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Κάντε δεξιό κλικ στον τομέα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εύρεση.
 3. Στο πλαίσιο όνομα , πληκτρολογήστε το εμφανιζόμενο όνομα του χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εύρεση τώρα.
 4. Κάντε διπλό κλικ στο όνομα χρήστη στα αποτελέσματα αναζήτησης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί του λογαριασμού καρτέλα.
 5. Κάτω από το όνομα σύνδεσης του χρήστη, σημειώστε το τμήμα του ονόματος σύνδεσης του χρήστη τομέα. Αυτό είναι γνωστό ως το επίθημα UPN.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στο παράθυρο διαλόγου Ιδιότητες χρήστη, εμφανίζει το όνομα σύνδεσης του χρήστη
Τρόπος για να προσδιορίσετε το επίθημα τομέα για ένα Αναγνωριστικό εναλλακτική σύνδεση
Σε έναν ελεγκτή τομέα ή σε έναν υπολογιστή στον οποίο είναι εγκατεστημένο το Κιτ εργαλείων διαχείρισης του Windows Server, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας διασυνδέσεις υπηρεσίας καταλόγου Active (Επεξεργασία ADSI) για να προσδιορίσετε το επίθημα τομέα για ένα αναγνωριστικό εναλλακτική σύνδεση. Για να μάθετε περισσότερα για το πώς να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στο θέμαΧρήση της ADSI Edit για να κάνετε επεξεργασία υπηρεσίας καταλόγου Active Directory χαρακτηριστικά.

Σημείωση Εάν το επίθημα τομέα δεν είναι καταχωρημένο τομέα, πρέπει να καταχωρήσετε τον τομέα χρησιμοποιώντας το μητρώο τομέα ή να αλλάξετε το επίθημα τομέα του χρήστη σε έναν τομέα που έχει καταχωρηθεί. Αυτό το επίθημα τομέα πρέπει να καταχωρηθεί, χρησιμοποιώντας έναν τομέα καταγραφής πριν μπορείτε να επαληθεύσετε τον τομέα στο λογαριασμό σας του οργανογράμματος.

Σενάριο 2: Το σύννεφο Διαχείριση χρήστη έχει μια άδεια χρήσης

Για να ενημερώσετε το UPN σύννεφο Διαχείριση χρήστη που έχει εκχωρηθεί άδεια χρήσης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell και στη συνέχεια συνδέστε Azure Active Directory (Azure AD). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
 2. Εκτελέστε την ακόλουθη cmdlet Windows PowerShell:

  Set-MsolUserPrincipalName -UserPrincipalName [CurrentUPN] -NewUserPrincipalName [NewUPN]

Σενάριο 3: Το επίθημα τομέα του UPN ή Αναγνωριστικό σύνδεσης εναλλακτική αλλάξει από μία ομόσπονδη τομέα σε έναν άλλο τομέα ομόσπονδη

Ακολουθήστε τα βήματα στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2669550Δεν είναι συγχρονισμένες αλλαγές από το εργαλείο Azure Active Directory συγχρονισμού, αφού αλλάξετε το UPN ενός λογαριασμού χρήστη για να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό τομέα ομόσπονδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Windows PowerShell εντολές σε αυτό το άρθρο απαιτούν την Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσθήκης και επιβεβαιώστε έναν τομέα στο Office 365, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Προσθήκη του τομέα σας σε Office 365
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να ενημερώσετε άλλα συγχρονισμένης χαρακτηριστικά, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2643629Ένα ή περισσότερα αντικείμενα δεν συγχρονίζονται όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο Azure Active Directory συγχρονισμού
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web ή το Φόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2523192 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 38.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Windows Intune
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Microsoft Azure Recovery Services
 • Office 365 Identity Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e kbgraphxlink o365m o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade kbgraphic kbmt KB2523192 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2523192

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com