Μήνυμα λάθους: "Αρχεία αυτού του τύπου δεν μπορεί να είναι διαθέσιμα χωρίς σύνδεση"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 252509 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000.Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου, 2010.Για ναWindows 2000 τερματισμός υποστήριξης Solution Centerείναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στοΗ πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν επιχειρείτε να κάνετε αρχεία ή φακέλους διαθέσιμα χωρίς σύνδεση, ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Τα αρχεία χωρίς σύνδεση (\\SERVER\Κοινόχρηστο_στοιχείο): Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αρχείουFileNameδιαθέσιμο για εργασία χωρίς σύνδεση στο φάκελο \\SERVER\Κοινόχρηστο_στοιχείο. Τα αρχεία αυτού του τύπου δεν μπορεί να είναι διαθέσιμα χωρίς σύνδεση.

Αιτία

Από προεπιλογή, εξαιρούνται τα αρχεία με τις ακόλουθες επεκτάσεις:
.db?
.ldb
.mdb
.mde
.mdw
.pst
.slm

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Microsoft δεν συνιστά την τροποποίηση της λίστας αρχείων που εξαιρούνται. Ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες" για περισσότερες λεπτομέρειες.

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Περισσότερες πληροφορίες

Ορισμένοι τύποι αρχείων εξαιρούνται από προεπιλογή ως μέσο για να αποφύγετε διενέξεις αρχείων και την απώλεια δεδομένων. Ο μηχανισμός που χρησιμοποιεί τη δυνατότητα "αρχεία χωρίς σύνδεση" είναι προσωρινή αποθήκευση-πελάτη (CSC). Όταν υπάρχουν ζητήματα συγχρονισμού (για παράδειγμα, εάν το αντίγραφο του αρχείου στο διακομιστή έχει τροποποιηθεί από τον τελευταίο συγχρονισμό), μπορεί να αναγνωρίσει CSC. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε ποια έκδοση θα χρησιμοποιηθεί, αλλά δεν μπορείτε να συγχωνεύσετε τα περιεχόμενα.

Μπορεί να υπάρχει επίσης ένας άλλος μηχανισμός συγχρονισμού που χρησιμοποιείται συνήθως για τον τύπο αρχείου. Ένα τέτοιο τύπο αρχείου είναι αρχεία .pst. Αυτός ο τύπος περιλαμβάνεται στη λίστα για να μην έρχεται σε διένεξη με τις ενσωματωμένες δυνατότητες στο Microsoft Outlook για εργασία χωρίς σύνδεση και το συγχρονισμό. Τη δυνατότητα "αρχεία χωρίς σύνδεση" χρησιμοποιεί μια μέθοδο αντικατάστασης του συγχρονισμού, επομένως δεν υπάρχει τρόπος να συγχωνεύσετε τα δύο αντίγραφα.

Μπορείτε να τροποποιήσετε τη λίστα των αποκλεισμένων επεκτάσεων τροποποιώντας το κατάλληλο αντικείμενο πολιτικής ομάδας (τοπική, τομέα, οργανωτικής μονάδας και ούτω καθεξής). Για παράδειγμα, για να καταργήσετε την επέκταση .pst από τη λίστα των αρχείων που εξαιρούνται, ενεργοποιήστε την ακόλουθη πολιτική δείγμα στον Επεξεργαστή πολιτικής:
Files\Files Templates\Network\Offline βρίσκεται στη διαδρομή Ρυθμίσεις υπολογιστή δεν αποθηκεύονται προσωρινά
Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την ακόλουθη συμβολοσειρά με τοΕπεκτάσεις"Τύπος" (Type):
*.slm; *.mdb *.ldb; *.mdw, *.mde; *.db;
Αποσυνδεθείτε και κατόπιν συνδεθείτε ξανά. Αντικαθιστά την προεπιλεγμένη λίστα, διατηρώντας όλα εκτός από την επέκταση *.pst. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο για οποιαδήποτε από τις άλλες επεκτάσεις.

Για να επεξεργαστείτε την τοπική πολιτική, κάντε κλικ στο κουμπίStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPEgpedit.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk. Για να επεξεργαστείτε την πολιτική τομέα, χρησιμοποιήστε χρήστες του Active Directory και το συμπληρωματικό πρόγραμμα υπολογιστών.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 252509 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kberrmsg kbprb kbmt KB252509 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:252509

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com