Artikkel-ID: 2526091 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Innledning

Service Pack 3 (SP3) for Microsoft Office Project 2007 og SP3 for Microsoft Office Project Language Pack 2007 gir de nyeste oppdateringene for Office Project 2007 og for Office Project Language Pack 2007. Disse oppdateringene inneholder to hovedkategorier med løsninger:
  • Reparasjoner som ikke er utgitt før, og som er laget spesielt for denne oppdateringspakken. I tillegg til generelle produktreparasjoner inneholder den forbedringer i stabilitet, ytelse og sikkerhet.
  • Alle de offentlige oppdateringene, sikkerhetsoppdateringene, akkumulerte oppdateringene og hurtigreparasjonene som er utgitt til og med august 2011.
Siden Office-oppdateringspakker er akkumulerte, trenger du ikke å installere Service Pack 1 eller Service Pack 2 før du installerer Service Pack 3. Service Pack 3 inneholder alle reparasjonene som ble inkludert i Service Pack 1 og Service Pack 2.

Mer informasjon


Slik skaffer og installerer du oppdateringspakkene


Metode 1: Microsoft Update (anbefales)

Hvis du vil laste ned oppdateringspakken fra Microsoft Update, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:

Microsoft Update

Vi anbefaler at du registrerer deg i Microsoft Update for å oppdatere produktene til SP3. Microsoft Update gjenkjenner da hvilke produkter som er installert, og vil deretter ta i bruk alle oppdateringer for disse produktene.

Metode 2: Last ned SP3-pakken fra Microsoft Download Center

Følgende filer kan lastes ned fra Microsoft Download Center:

Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Last ned SP3 for Microsoft Office Project 2007 nå.
Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Last ned SP3 for Office Project Language Pack 2007 nå.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du laster ned Microsoft-støttefiler, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
119591 Slik får du tak i Microsoft-støttefiler fra elektroniske tjenester
Microsoft har søkt etter virus i denne filen. Microsoft brukte det nyeste antivirusprogrammet som var tilgjengelig den datoen filen ble gjort tilgjengelig. Filen er lagret på servere med forbedret sikkerhet for å forhindre at uvedkommende gjør endringer i filen.

Oversikt over forbedringer i SP3 for Office Project 2007


  • Funksjonen for visuelle rapporter for Office Project 2007 fungerer nå med Microsoft Visio Professional 2010.
Kjente problemer og endringer i virkemåte
2591067 Kjente problemer som kan oppstå når du installerer SP3 for 2007 Office-programserien og SP3 for Windows SharePoint Services 3.0

Teknisk informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om denne oppdateringspakken, inkludert en liste over filer som påvirkes, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2591039 Tekniske detaljer om versjonene av SP3 for 2007 Office-systemet


Fjerning av oppdateringspakke

Service Pack 3 for 2007 Microsoft Office støtter fjerning av klientoppdateringer ved bruk av både kommandolinjen og avinstallasjonsverktøyet for Microsoft Service Pack for 2007 Microsoft Office-programserien. Avinstallasjonsprogrammet for Service Pack er tilgjengelig som en egen nedlasting. Hvis du vil ha mer informasjon om dette verktøyet, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:

954914 Avinstalleringsprogram for Microsoft Service Pack for 2007 Microsoft Office-programserien
Obs! Dette er en "FAST PUBLISH"-artikkel som er opprettet direkte innenfor Microsofts kundestøtteorganisasjon. Informasjonen her leveres "som den er" som svar på problemer som kan oppstå. Som et resultat av den korte tiden det tar å gjøre materialet tilgjengelig, kan det inneholde skrivefeil, og det kan når som helst og uten forvarsel bli revidert. Se Vilkår for bruk for mer informasjon.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2526091 - Forrige gjennomgang: 27. oktober 2011 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Office Project Professional 2007
  • Microsoft Office Project Standard 2007
Nøkkelord: 
atdownload kbsurveynew kbexpertiseinter kbexpertisebeginner KB2526091

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com