Δεν μπορείτε να εισέλθετε στο Lync Online, χρησιμοποιώντας έναν τομέα που έχει ρυθμιστεί για πλήρως redelegation

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2526143 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Δεν είστε σίγουροι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν προσπαθείτε να εισέλθετε στο Microsoft Lync Online στο Office 365, ως μικρή επιχείρηση Microsoft Office 365 και επαγγελματικού πελάτη που έχει μια προσαρμοσμένη επιβεβαιωμένα τομέα, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους που δηλώνει ότι ο διακομιστής είναι προσωρινά μη διαθέσιμο.

Σημείωση Μικρή επιχείρηση Office 365 και επαγγελματίες πελάτες οι οποίοι έχουν προσαρμοσμένους επιβεβαιωμένα τομείς έχουν αυτούς τους τομείς που είναι πλήρως redelegated στο Office 365. "Πλήρη τομέα redelegation" δηλώνει έναν τομέα για τον οποίο οι εγγραφές πόρων διακομιστή (NS) όνομα σημείο στο Office 365. Επομένως, οι εγγραφές του συστήματος ονομάτων τομέα (DNS) που απαιτούνται για τις λειτουργίες του Office 365 γίνεται από το Office 365.

ΛΎΣΗ

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Βεβαιωθείτε ότι οι εγγραφές πόρων NS οδηγούν Office 365. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε το εργαλείο Nslookup για να ζητήσετε το όνομα διακομιστή τις εγγραφές για τον τομέα σας. Οι εγγραφές πόρων NS πρέπει να παραπέμπει σε δύο από τα ακόλουθα ονόματα έγκυρου τομέα (FQDN):
  • ns1.bdm.microsoftonline.com
  • ns2.bdm.microsoftonline.com
  • ns3.bdm.microsoftonline.com
  • ns4.bdm.microsoftonline.com
  Σημείωση Εάν ο τομέας πρόσφατα έχει ρυθμιστεί για πλήρη τομέα redelegation, θα πρέπει να περιμένει για 72 ώρες πριν από την εκτέλεση ενός ερωτήματος.
 2. Εάν ακόμη δεν μπορείτε να εισέλθετε μετά την αλλαγή των εγγραφών πόρων NS, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στη δημοσίευση τις εγγραφές DNS ηλεκτρονική Lync. Εάν συμβεί αυτό, δοκιμάστε τις εγγραφές DNS. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Αναζητήστε το Ανάλυση συνδεσιμότητα απομακρυσμένου Microsoft .
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα του Office 365 .
  3. Στην ενότητα Microsoft Lync δοκιμές, κάντε κλικ στο Test του Office 365 Lync DNSκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
  4. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση που χρησιμοποιείτε για να εισέλθετε στο Lync Online (για παράδειγμα, darrin@contoso.com) και, στη συνέχεια, ξεκινήστε τη δοκιμή.
  Η δοκιμή αυτή εξετάζει όλα τέσσερις εγγραφές DNS που απαιτούνται από Lync Online, για να εξακριβώσετε αν αυτά είναι σωστές. Τα αποτελέσματα της δοκιμής θα μοιάζει με τα παρακάτω δεδομένα εξόδου.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης του αποτελέσματος για την απομακρυσμένη δοκιμή Analyzer συνδεσιμότητα
Εάν οι εγγραφές NS και οι εγγραφές του Lync υπηρεσίας (SRV) είναι σωστές, προβλημάτων τυπικό Lync εισόδου. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2541980 Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων προβλήματα εισόδου στο Lync Online
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2526143 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 - Αναθεώρηση: 20.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365p o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade kbgraphxlink kbgraphic kbmt KB2526143 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2526143

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com