Δεν λαμβάνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μηνύματα στο Office 365 μικρών επιχειρήσεων για έναν τομέα που έχει ρυθμιστεί για πλήρως redelegation

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2526164 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Δεν λαμβάνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μηνύματα σε ένα περιβάλλον του Office 365 μικρών επιχειρήσεων για έναν τομέα που έχει οριστεί για πλήρη redelegation.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ελέγξτε ότι οι εγγραφές πόρων NS οδηγούν Office 365. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε το εργαλείο NSlookup. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εντολή NSlookup, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  200525 Χρήση του NSlookup.exe
  Οι εγγραφές πόρων NS πρέπει να παραπέμπει σε δύο από τα εξής:
  • ns1.bdm.microsoftonline.com
  • ns2.bdm.microsoftonline.com
  • ns3.bdm.microsoftonline.com
  • ns4.bdm.microsoftonline.com
 2. Εάν ο τομέας έχει οριστεί πρόσφατα για πλήρη τομέα redelegation, περιμένετε 72 ώρες.
 3. Εκτελέστε αναζήτηση DNS στην εγγραφή MX. Η εγγραφή MX πρέπει να έχει την εξής μορφή:
  <domain-com>. mail.eo.outlook.com

  </domain-com>
  Σημείωση Σε αυτό το παράδειγμα, <domain>είναι ο τομέας που επαληθεύτηκαν. For example, εάν πρόκειται για τον τομέα contoso.com, η εγγραφή MX είναι contoso-com.mail.eo.outlook.com). </domain>
 4. Εάν οι εγγραφές NS και τις εγγραφές MX είναι σωστές, ακολουθήστε τα βήματα που χρησιμοποιούνται συνήθως για την αντιμετώπιση ροή αλληλογραφίας.
Σημείωση Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων τομέα από την πύλη Office 365, για να προσδιορίσετε πώς θα πρέπει να εμφανίζονται οι εγγραφές DNS.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Redelegation πλήρη τομέα είναι ένας τομέας όπου υποδεικνύουν τις εγγραφές πόρων διακομιστή (NS) όνομα Office 365. Πλήρη τομέα redelegation είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομές μικρών επιχειρήσεων του Office 365.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2526164 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 20.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange Online
 • Microsoft Azure Active Directory
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365p o365022013 kbmt KB2526164 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2526164

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com