Az Office Visio 2007 alkalmazás SP3 szervizcsomagjának és az Office Visio Language Pack 2007 nyelvi csomag SP3 szervizcsomagjának leírása

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2526291 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Bevezetés

A Microsoft Office Visio 2007 alkalmazás Service Pack 3 (SP3) szervizcsomagja és a Microsoft Office Visio Language Pack 2007 nyelvi csomag SP3 szervizcsomagja a legújabb frissítéseket biztosítja az Office Visio 2007 alkalmazáshoz és az Office Visio Language Pack 2007 nyelvi csomaghoz. Ezek a frissítések két fő javítási kategóriát tartalmaznak:
 • Korábban még ki nem adott javítások, amelyek kifejezetten e szervizcsomaghoz készültek. Az általános termékjavítások mellett stabilitási, teljesítményi és biztonsági fejlesztéseket is tartalmaz.
 • Az összes nyilvános, biztonsági, összesített frissítés és gyorsjavítás, amelyek 2011 augusztusában lettek kiadva.
Mivel az Office szervizcsomagok összesítő jellegűek, nem kell telepítenie a Service Pack 1, illetve a Service Pack 2 szervizcsomagot a Service Pack 3 telepítése előtt. A Service Pack 3 az összes olyan javítást tartalmazza, ami a Service Pack 1 és Service Pack 2 szervizcsomagokban megtalálható.

További információ


A szervizcsomagok beszerzése és telepítése


1. módszer: Microsoft Update (javasolt)

A szervizcsomagot a Microsoft alábbi webhelyén töltheti le a Microsoft Update szolgáltatás segítségével:

Microsoft Update

A Microsoft Update szolgáltatást érdemes használni a termékek SP3 szervizcsomaggal történő frissítéséhez. A Microsoft Update észleli, hogy mely termékek vannak telepítve a számítógépen, és telepíti a hozzájuk tartozó összes frissítést.

2. módszer: Az SP3 szervizcsomag letöltése a Microsoft letöltőközpontjából

A következő fájlok letölthetők a Microsoft letöltőközpontjából:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az Office Visio 2007 alkalmazás SP3 szervizcsomagjának letöltése.
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az Office Visio Language Pack 2007 nyelvi csomag SP3 szervizcsomagjának letöltése.

A Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legfrissebb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva a fájl jogosulatlan módosítását.

Az Office Visio 2007 alkalmazás SP3 szervizcsomagja fejlesztéseinek áttekintése


 • Kijavítja azt a problémát, amelynek következtében a COCAddon::CollectMasterInfo függvény helytelenül hozza létre az ideiglenes útvonalakat a szervezeti diagramokon.
 • Kijavítja azt a problémát, amelynek következtében a betűtípusok elveszítik a formázásukat a szervezeti diagramokon, amikor szerkeszti a szöveget.
 • Kijavítja azt az összeomlási problémát, ami akkor következik be, ha egy alakzat határolókerete helytelen adatokat használ.
 • Kijavítja azt a problémát, amelynek következtében a kivett SharePoint-diagramokat nem lehet megfelelően frissíteni, amikor a helyi vázlatmappába menti azokat.
 • Kijavítja azt a problémát, amelynek következtében az Office Visio 2007 alkalmazás összeomlik, amikor bizonyos VDX-rajzokat nyit meg.
 • Kijavítja azt a problémát, amelynek következtében a szöveg helytelenül lesz megformázva, amikor AutoCAD (.DXF vagy .DGW) rajzként ment egy fájlt.
 • Kijavítja azt a problémát, amelynek következtében az Office Visio Visual Basic for Application (VBA) projekteket időnként helytelenül menti az alkalmazás a Windows XP rendszeren.
 • Kijavítja azt a problémát, amelynek következtében az Office Visio 2007 alkalmazás váratlanul bezárul, amikor a Kivétel elvetése elemre kattint egy betöltött SharePoint-diagram esetén.
 • Kijavítja azt a problémát, amelynek következtében egy alakzat szélességi és magassági védelme megváltozik egy elforgatott kijelölés esetén.
Ismert hibák és működésbeli változások
2591067 Ismert hibák, amelyeket a 2007-es Office rendszer SP3 szervizcsomagjának és a Windows SharePoint Services 3.0 SP3 szervizcsomagjának telepítése közben tapasztalhat

Technikai információk

A szervizcsomagról további információkat (beleértve az érintett fájlok listáját) a Microsoft tudásbázis alábbi cikkében találhat:
2591039 A 2007-es Office rendszer SP3 kiadásainak technikai adatai


A szervizcsomag eltávolítása

A 2007-es Microsoft Office rendszer Service Pack 3 szervizcsomagja támogatja az ügyfélfrissítések eltávolítását a parancssor és a 2007-es Microsoft Office rendszer Microsoft Service Pack Uninstall Tool eszköze segítségével. A Service Pack Uninstall Tool külön tölthető le. Az eszközről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:

954914 Microsoft Service Pack Uninstall Tool eszköz a 2007-es Microsoft Office rendszerhez
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2526291 - Utolsó ellenőrzés: 2011. október 27. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Visio Professional 2007
 • Microsoft Office Visio Standard 2007
Kulcsszavak: 
KB2526291
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com