A 2007-es Office-kiszolgálók SP3 szervizcsomagjának és a 2007-es Office-kiszolgálók Language Pack nyelvi csomagjához készült SP3 szervizcsomag leírása

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2526299 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Bevezetés

A 2007-es Microsoft Office rendszerű kiszolgálókhoz készült Service Pack 3 (SP3) szervizcsomag és a 2007-es Microsoft Office rendszerű kiszolgálókhoz készült Language Pack nyelvi csomag SP3 szervizcsomagja a legújabb frissítéseket biztosítja a 2007-es Office rendszerű kiszolgálókhoz és a 2007-es Office rendszerű kiszolgálókhoz készült Language Pack nyelvi csomaghoz. A csomag tartalmazza a 2007 Microsoft Project Server kiszolgálót. Ezek a frissítések két fő javítási kategóriát tartalmaznak: 
  • Korábban még ki nem adott javítások, amelyek kifejezetten e szervizcsomaghoz készültek. Az általános termékjavítások mellett stabilitási, teljesítménynövelési és biztonsági fejlesztéseket is tartalmaz.
  • Az összes nyilvános, biztonsági, összesített frissítés és gyorsjavítás, amelyek 2011 szeptemberében lettek kiadva.

Megjegyzés A szervizcsomag néhány kiszolgálói terméke a Windows SharePoint Services 3.0 alkalmazásra épül. Ezekhez a kiszolgálói termékekhez szükség van a Windows SharePoint Services 3.0 alkalmazás SP3 szervizcsomagjára.

Megjegyzés A 2007-es Microsoft Office-kiszolgálók SP3 szervizcsomagjának első Microsoft Update-kiadása esetében egyes, a felhasználó által kiváltott esetekben a 2007-es Microsoft Office-kiszolgálók SP3 szervizcsomagja többkiszolgálós farmok részére lett felkínálva, nem pedig kizárólag egykiszolgálós farmok részére. Ez a probléma 2011 novemberében megoldódott, és most már csak az egykiszolgálós farmok esetében ajánlja fel a rendszer a Microsoft Office-kiszolgálók SP3 frissítését.

A szervizcsomag telepítése előtt tekintse meg a Microsoft Tudásbázis következő cikkét: 
945013 A 2007-es Microsoft Office-kiszolgálók Service Pack 1 szervizcsomagjának és az Office Server Language Pack 2007 nyelvi csomaghoz készült Service Pack 1 szervizcsomag telepítése


Mivel az Office szervizcsomagok összesítő jellegűek, nem kell telepítenie a Service Pack 1, illetve a Service Pack 2 szervizcsomagot a Service Pack 3 telepítése előtt. A Service Pack 3 az összes olyan javítást tartalmazza, amely a Service Pack 1 és Service Pack 2 szervizcsomagban megtalálható.

További információ


A szervizcsomagok beszerzése és telepítése


Az SP3 szervizcsomag letöltése a Microsoft letöltőközpontjából

A következő fájlok letölthetők a Microsoft letöltőközpontjából:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A 32 bites 2007-es Office-kiszolgálókhoz készült SP3 szervizcsomag letöltése.
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A 64 bites 2007-es Office-kiszolgálókhoz készült SP3 szervizcsomag letöltése.
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A 32 bites Office-kiszolgálók Language Pack 2007 nyelvi csomagjához készült SP3 szervizcsomag letöltése.
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A 64 bites Office-kiszolgálók Language Pack 2007 nyelvi csomagjához készült SP3 szervizcsomag letöltése.

A Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legfrissebb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva a fájl jogosulatlan módosítását.


Ismert hibák és működésbeli változások
2591067 Ismert hibák, amelyeket a 2007-es Office rendszer SP3 szervizcsomagjának és a Windows SharePoint Services 3.0 SP3 szervizcsomagjának telepítése közben tapasztalhat

Technikai információk

A szervizcsomagról további információkat (beleértve az érintett fájlok listáját) a Microsoft tudásbázis alábbi cikkében találhat:
2591050 A 2007-es Office-kiszolgálókhoz készült SP3 kiadások technikai adatai

Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2526299 - Utolsó ellenőrzés: 2011. november 25. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Project Server 2007
  • Microsoft Office SharePoint Server 2007
Kulcsszavak: 
atdownload kbsurveynew kbexpertiseinter kbexpertisebeginner KB2526299
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com