Opis servisnega paketa SP3 za Office Servers 2007 in servisnega paketa SP3 za jezikovni paket Office Servers Language Pack 2007

Prevodi člankov Prevodi člankov
ID članka: 2526299 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

Uvod

Servisni paket SP3 za Microsoft Office Servers 2007 in servisni paket SP3 za jezikovni paket Microsoft Office Servers Language Pack 2007 ponujata najnovejše posodobitve za Office Servers 2007 in Office Servers Language Pack 2007. Ta paket vključuje Microsoft Project Server 2007. V teh posodobitvah sta dve glavni kategoriji popravkov: 
  • Neizdani popravki, ki so bili ustvarjeni posebej za ta servisni paket. Poleg splošnih popravkov izdelka so v tem servisnem paketu izboljšane tudi stabilnost, učinkovitost delovanja in varnost.
  • Vse javne posodobitve, varnostne posodobitve, zbirne posodobitve in hitri popravki, ki so bili izdani do septembra 2011.

Opomba Nekateri strežniški izdelki v tem servisnem paketu se namestijo prek storitev Windows SharePoint Services 3.0. Ti strežniški izdelki zahtevajo Windows SharePoint Services 3.0 SP3.

Opomba Pri prvi izdaji servisnega paketa SP3 za strežnike Microsoft Office Server 2007 v storitvi Microsoft Update je bil v nekaterih primerih servisni paket SP3 za strežnike Microsoft Office Server 2007 na voljo gručam z več strežniki namesto samo gručam z enim strežnikom. Ta težava je bila odpravljena novembra 2011; posodobitev s servisnim paketom SP3 za strežnike Microsoft Office Server bo zdaj na voljo le gručam z enim strežnikom.

Preden uvedete ta servisni paket, si oglejte ta članek iz Microsoftove zbirke znanja: 
945013 Uvajanje servisnega paketa SP1 za strežnike Microsoft Office Server 2007 in servisnega paketa SP1 za jezikovni paket Office Server Language Pack 2007


Ker so servisni paketi za Office zbirni, vam pred namestitvijo servisnega paketa SP3 ni treba namestiti servisnega paketa SP1 ali SP2. V servisnem paketu SP3 so namreč vsi popravki, ki so bili vključeni v servisna paketa SP1 in SP2.

DODATNE INFORMACIJE


Pridobitev in namestitev servisnih paketov


Prenos servisnega paketa SP3 iz Microsoftovega centra za prenose

V Microsoftovem centru za prenose so na voljo te datoteke:

Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Prenos
Prenesite servisni paket SP3 za 32-bitno različico strežnikov Office Servers 2007.
Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Prenos
Prenesite servisni paket SP3 za 64-bitno različico strežnikov Office Servers 2007.
Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Prenos
Prenesite servisni paket SP3 za 32-bitno različico jezikovnega paketa Office Servers Language Pack 2007.
Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Prenos
Prenesite servisni paket SP3 za 64-bitno različico jezikovnega paketa Office Servers Language Pack 2007.

Če želite več informacij o prenosu Microsoftovih datotek za podporo, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
119591 Kako pridobiti Microsoftove datoteke za podporo iz spletnih storitev
Microsoft je pregledal datoteko in ugotovil, da v njej ni virusov. Microsoft je uporabil najnovejšo protivirusno programsko opremo, ki je bila na voljo na datum objave. Datoteka je shranjena v varovanih strežnikih, zato je nepooblaščene osebe ne morejo spreminjati.


Znane težave in spremembe v načinu delovanja
2591067 Znane težave, do katerih lahko pride pri namestitvi servisnega paketa SP3 za Office 2007 in servisnega paketa SP3 za Windows SharePoint Services 3.0

Tehnične informacije

Če želite več informacij o tem servisnem paketu, vključno s seznamom datotek, na katere se nanaša, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
2591050 Tehnične podrobnosti o izdajah servisnih paketov SP3 za Office Servers 2007

Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.

Lastnosti

ID članka: 2526299 - Zadnji pregled: 28. november 2011 - Revizija: 2.0
VELJA ZA:
  • Microsoft Office Project Server 2007
  • Microsoft Office SharePoint Server 2007
Ključne besede: 
atdownload kbsurveynew kbexpertiseinter kbexpertisebeginner KB2526299

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com