Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης για το Microsoft Silverlight: 19 Απριλίου 2011

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2526954 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Εισαγωγή

Το Microsoft Silverlight είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης, προσθήκη πολυπεριβάλλοντος που επόμενης γενιάς της Microsoft.Λειτουργεί μέσα .ΝΕΤ και εμπλουτισμένων αλληλεπιδραστικών εφαρμογών για το web. Αυτό το άρθρο περιγράφει το Silverlight 4 έκδοση γενικής διανομής 4.0.60310.0. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση κυκλοφόρησε στις 19 Απριλίου 2011.

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης του Silverlight

Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Silverlight. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση παρέχει μια νέα έκδοση (έκδοση 4.0.60310.0) που είναι μια αναβάθμιση σε παλαιότερες εκδόσεις του Silverlight. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνεται στο τρέχον προγράμματα εγκατάστασης του Silverlight. Εάν ο υπολογιστής σας δεν έχει εγκατασταθεί το Silverlight, το πρόγραμμα Εγκατάστασης θα προσφέρεται σε εσάς από το Microsoft Update ή με Windows Server Update Services (WSUS). Το πακέτο δυνατοτήτων των WSUS θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Πληροφορίες εγκατάστασης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη από τις ακόλουθες πηγές.

Τοποθεσία Silverlight

Το πρόγραμμα εγκατάστασης του Silverlight περιλαμβάνει όλες τις παλαιότερες ενημερωμένες εκδόσεις μαζί με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση. Για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Silverlight στον υπολογιστή σας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:

Το Microsoft update

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη σε χρήστες του Microsoft Update. Εάν έχετε μια παλαιότερη έκδοση του Silverlight που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα προσφέρεται ως "Ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Silverlight (KB 2495644)."

Τρόπος κατάργησης της εγκατάστασης του Silverlight

Κάντε κλικ εδώ για να προβάλετε ή να αποκρύψετε τις λεπτομερείς πληροφορίες

Πώς να αποκρύψετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, ώστε να εμφανιστεί ξανά

Κάντε κλικ εδώ για να προβάλετε ή να αποκρύψετε τις λεπτομερείς πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες

Ζητήματα που επιδιορθώνονται από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση

Θέμα 1Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Κλήση του HtmlPage.RegisterScriptableObject μέθοδος για να καταχωρήσετε μια παρουσία προγραμματιζόμενα τύπου.
 • Εκτελείτε μια εφαρμογή Silverlight 4 για να ενεργοποιήσετε μια δέσμη ενεργειών JavaScript που βασίζεται σε πρόσβαση μελών προγραμματιζόμενα τύπου.
 • Η εφαρμογή εμφανίζεται σε ένα αποκλειστικό παράθυρο διαλόγου.

Σε αυτό το σενάριο, λαμβάνετε το ακόλουθο προειδοποιητικό μήνυμα:
Αυτή η σελίδα έχει απροσδιόριστος πιθανός κίνδυνος ασφαλείας. Θέλετε να συνεχίσετε;

ΣημείωσηΑυτό το ζήτημα παρουσιάζεται συνήθως όταν ο χρήστης 365 του Microsoft office χρησιμοποιεί Microsoft SharePoint Online.

Θέμα 2Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στοιχείο ελέγχου χρήστη που μεταβιβάζονται από το στοιχείο ελέγχου σε μια εφαρμογή Silverlight 4. Αντικαθιστά το στοιχείο ελέγχου χρήστηDefaultStyleKey και προσθέτει μία DependancyProperty.
 • Το ControlTemplate η ιδιότητα του στοιχείου ελέγχου περιέχει ένα στοιχείο ελέγχου αναδυόμενο παράθυρο που έχει ένα μόνο ContentPresenter το αντικείμενο.
 • Το αντικείμενο είναι συνδεδεμένο στο προσαρμοσμένο DependencyProperty η ιδιότητα χρησιμοποιώντας το TemplateBinding η συνάρτηση.
 • Το αναδυόμενο μενού ελέγχου ανοίξει ποτέ.

Σε αυτό το σενάριο, η μνήμη του αναδυόμενου στοιχείου ελέγχου δεν είναι συλλογή απορριφθέντων στοιχείων. Επομένως, παρουσιάζεται διαρροή μνήμης.

Θέμα 3Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Ανοίξτε μια εφαρμογή Silverlight 4, χρησιμοποιώντας το Windows Internet Explorer 9.
 • Μεταβείτε στο παράθυρο σε κατάσταση λειτουργίας πλήρους οθόνης και στη συνέχεια να επαναφέρετε το παράθυρο στο αρχικό τους μέγεθος.

Σε αυτό το σενάριο, το περιεχόμενο του παραθύρου ενδέχεται να εμφανίζει εσφαλμένα. Για παράδειγμα, μια κενή περιοχή εμφανίζεται στο παράθυρο. Το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το BrowserInteropHelper Κλάση αναφέρει εσφαλμένα αριθμός παιδιών ενός στοιχείου στη σελίδα υποδοχής HTML.

Το ζήτημα 4Ας υποθέσουμε ότι εκτελείτε μια εφαρμογή Silverlight 4 που περιέχει ένα Το DataGrid στοιχείο ελέγχου. Τα μεγέθη των στηλών στο στοιχείο ελέγχου είναι διαφορετικές. Σε αυτό το σενάριο, οι γραμμές του στοιχείου ελέγχου είναι αλλοιωμένο όταν κάνετε κύλιση οριζόντια μέσω του στοιχείου ελέγχου.

Το θέμα 5Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Εκτελείτε μια εφαρμογή Silverlight 4 που περιέχει ένα Το DataGrid στοιχείο ελέγχου.
 • Το στοιχείο ελέγχου συνδεδεμένο σε έναν τύπο που χρησιμοποιεί το INotifyDataErrorInfo διασύνδεση για επικύρωση.
 • Έγιναν πολλαπλές εγγραφές συμβάντων για το INotifyDataErrorInfo.ErrorsChanged συμβάν.
Σε αυτό το σενάριο, η μνήμη του την Το DataGrid στοιχείο ελέγχου δεν αποδεσμεύεται. Επομένως, παρουσιάζεται διαρροή μνήμης.

Το ζήτημα 6Ας υποθέσουμε ότι το στοιχείο προορισμού από μια BindingExpression η παρουσία είναι ένα TextBlock το στοιχείο ή ένα Πλαίσιο κειμένου στοιχείο ένα DataGridCell το αντικείμενο σε μια εφαρμογή Silverlight 4. Σε αυτήν την περίπτωση, της μνήμης του Το DataGrid στοιχείο ελέγχου δεν αποδεσμεύεται όταν εκτελέσετε την εφαρμογή και την επεξεργασία του στοιχείου. Επομένως, παρουσιάζεται διαρροή μνήμης.

Η δυνατότητα που προστίθενται από αυτήν την ενημερωμένη έκδοσηΑυτή η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει μια δυνατότητα που ορίζει το Στην InnerException ιδιότητα από το IsolatedStorageExceptionΠληκτρολογήστε, αν έχει οριστεί ένα κλειδί μητρώου στην ακόλουθη διαδρομή:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Silverlight\IsolatedStorageInnerExceptionsAllowedDomains

Η τιμή του κλειδιού μητρώου είναι μια λίστα τομέων με κόμμα.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Silverlight, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες Web της Microsoft:
Το Silverlight διαχείρισης
Το Microsoft Silverlight
Για να αναφέρετε ζητήματα σχετικά με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση ή να στείλετε οποιαδήποτε σχόλια στην ομάδα ανάπτυξης του Microsoft Silverlight, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
Σύνδεση της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2526954 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix atdownload kbexpertiseinter kbexpertiseadvanced kbinfo kbcip kbsurveynew kbmt KB2526954 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2526954

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com