Η εγκατάσταση του Service Pack 1 για τα Windows 7 αποτυγχάνει με σφάλματα 0x8004a029 ή 0x80004005 - E_FAIL

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2530477 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Η εγκατάσταση του Service Pack 1 για τα Windows 7 ενδέχεται να αποτύχει με κάποιο από τα ακόλουθα σφάλματα:

0x80004005 - E_FAIL

0x8004a029

Αιτία

Αυτό ενδέχεται να συμβεί εάν ο αριθμός των εγκατεστημένων προγραμμάτων οδήγησης φίλτρου δικτύου υπερβαίνει το καθορισμένο όριο. Από προεπιλογή, τα Windows 7 έχουν όριο 8 προγραμμάτων οδήγησης, με μέγιστο επιτρεπόμενο όριο τα 14.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα για λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ενότητα "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε στην ενότητα "Επίλυση από το χρήστη".

Αυτόματη επίλυσηΓια αυτόματη επίλυση αυτού του προβλήματος, κάντε κλικ στο κουμπί ή στη σύνδεση Επίλυση (Fix it). Κατόπιν, επιλέξτε Εκτέλεση (Run) από το παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου (File Download) και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στον οδηγό Επίλυση (Fix it).


Επίλυση του προβλήματος
Microsoft Fix it 50738


Σημειώσεις
  • Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι διαθέσιμος μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκδόσεις των Windows σε άλλες γλώσσες.
  • Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την αυτόματη επίλυση σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και, στη συνέχεια, εκτελέστε την στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Επίλυση από το χρήστη

Για την επιδιόρθωση του προβλήματος, προσαρμόστε την τιμή του δευτερεύοντος κλειδιού του μητρώου HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Network\. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε regedit και κάντε κλικ στο OK.

2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Network\

3. Στο δεξιό παράθυρο, κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείο MaxNumFilters και κατόπιν στην επιλογή Τροποποίηση.

4. Αλλάξτε την τιμή σε “14” και κάντε κλικ για να επιλέξετε την επιλογή Δεκαδικό και κάντε κλικ στο OK.

Σημείωση: Η προεπιλεγμένη τιμή είναι 8 ενώ 14 είναι το μέγιστο

5. Κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου.

Εάν υπάρχουν περισσότερα από 14 προγράμματα οδήγησης φίλτρου στον υπολογιστή σας, το παραπάνω κλειδί μητρώου δεν θα επιλύσει το ζήτημα. Εάν υπάρχουν εγκατεστημένα περισσότερα από 14 προγράμματα οδήγησης φίλτρου δικτύου, καταργήστε την εγκατάσταση ορισμένων από τα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης για να επιτρέψετε την επιτυχή εγκατάσταση του service pack. Η εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης φίλτρου δικτύου μπορεί να καταργηθεί από τις ιδιότητες σύνδεσης δικτύου στο στοιχείο Ncpa.cpl.

Σημείωση: Μην καταργήσετε την εγκατάσταση προεπιλεγμένων προγραμμάτων οδήγησης φίλτρου δικτύου της Microsoft, όπως για παράδειγμα τα Client for Microsoft Networks, QoS Packet Scheduler, File and Printer Sharing for Microsoft Networks ή οποιαδήποτε από τις συμπεριλαμβανόμενες καταχωρήσεις πρωτοκόλλου Internet. Στα παραδείγματα προγραμμάτων οδήγησης φίλτρου δικτύου άλλων κατασκευαστών περιλαμβάνεται το τείχος προστασίας, λογισμικό QoS ή λογισμικό λειτουργίας αναπαράστασης δικτύου.


Επιλύθηκε το πρόβλημα;

  • Ελέγξτε αν επιλύθηκε το πρόβλημα. Εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί, έχετε ολοκληρώσει τις εργασίες σας σε αυτήν την ενότητα. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης.
  • Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή για να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, αφήστε το σχόλιό σας στο ιστολόγιο "Αυτόματη επίλυση" ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2530477 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmsifixme kbfixme KB2530477

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com