Installasjon av Service Pack 1 for Windows 7 mislykkes med feil 0x8004a029 eller 0x80004005 - E_FAIL

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2530477 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Installasjon av Service Pack 1 for Windows 7 mislykkes med en av følgende feilmeldinger:

0X80004005 - E_FAIL

0x8004a029

Årsak

Dette kan skje hvis antallet installerte nettverksfilterdrivere overstiger angitt grense. Windows 7 har som standard en grense på 8, med en maksimal tillatt grense på 14.

Løsning

Gå til delen Løs det for meg hvis du vil at vi skal løse dette problemet for deg. Gå til delen La meg løse det selv hvis du heller vil løse problemet selv.

Løs det for megDu kan løse problemet automatisk ved å klikke knappen eller koblingen Løs det. Klikk deretter Kjør i dialogboksen Filnedlasting, og følg trinnene i veiviseren Løs det.


Løs dette problemet
Microsoft-løsning 50738


Merknader
  • Det kan hende at denne veiviseren bare er tilgjengelig på engelsk. Den automatiske problemløseren fungerer imidlertid også i andre språkversjoner av Windows.
  • Hvis du ikke bruker datamaskinen som har problemet, kan du lagre den automatiske løsningen på en flash-stasjon eller en CD, og deretter kjøre den på datamaskinen som har problemet.

Deretter går du til delen Løste dette problemet?.La meg løse det selv

Hvis du vil løse dette problemet, kan du justere verdien til registerundernøkkel HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Network\. Det gjør du ved å følge disse trinnene:

1. Klikk Start, klikk Kjør, skriv inn regedit, og klikk deretter OK.

2. Finn følgende registerundernøkkel, og klikk denne:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Network\

3. Høyreklikk MaxNumFilters i den høyre ruten, og klikk deretter Endre.

4. Endre verdien til 14, og klikk for å velge alternativet Desimal, og klikk deretter OK.

Obs! Standardverdien er 8, 14 er maksimum

5. Lukk Registerredigering.

Hvis det er installert mer enn 14 filterdrivere på datamaskinen, vil ikke registernøkkelen ovenfor redusere problemet. Hvis det er installert mer enn 14 filterdrivere for nettverket, kan du fjerne et antall av de installerte filterdriverne for å installere oppgraderingspakken. Filterdrivere for nettverket kan bli fjernet fra egenskapene for nettverkstilkobling i Ncpa.cpl.

Obs! Ikke fjern standard filterdrivere for Microsoft-nettverket, som f.eks. Klient for Microsoft-nettverk, QoS-pakkeplanlegger, Fil- og skriverdeling for Microsoft-nettverk eller noen av de inkluderte Internett-protokolloppføringene. Eksempler på filterdrivere for tredjepartsnettverk ville være brannmur, QoS-programvare eller virtualiseringsprogramvare for nettverk.


Løste dette problemet?

  • Kontroller om problemet er løst. Hvis problemet er løst, er du ferdig med denne delen. Kontakt kundestøtte hvis problemet ikke er løst.
  • Vi setter pris på din tilbakemelding. Hvis du vil gi tilbakemelding eller rapportere eventuelle problemer med denne løsningen, kan du legge igjen en kommentar i bloggen Løs det for meg eller sende oss en e-postmelding.
Obs! Dette er en "FAST PUBLISH"-artikkel som er opprettet direkte innenfor Microsofts kundestøtteorganisasjon. Informasjonen her leveres "som den er" som svar på problemer som kan oppstå. Som et resultat av den korte tiden det tar å gjøre materialet tilgjengelig, kan det inneholde skrivefeil, og det kan når som helst og uten forvarsel bli revidert. Se Vilkår for bruk for mer informasjon.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2530477 - Forrige gjennomgang: 22. november 2011 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
Nøkkelord: 
kbmsifixme kbfixme KB2530477

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com