Feilsøking i forbindelse med samlede problemer i et Office 365-miljø

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2530590 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Når du prøver å godkjenne til Office 365 ved hjelp av en konto for medlemmer av organisasjonsnettverk, godkjenningen er vellykket, og én eller flere av følgende problemer oppstå:
 • Ledeteksten-påloggingen, når du prøver å oppdatere den Brukernavn feltet ved hjelp av et samlet brukernavn webadresselinjen inneholder en URL-adresse som ligner på følgende eksempel, i stedet for en webside som inneholder en "logger deg på <AD fs="" endpoint="" name="">" link:</AD>
  https://login.microsoftonline.com/login.srf?...
 • Når du logger på ved hjelp av en forent konto, og du prøver å få tilgang til en Office 365-ressursen som Office 365 portal, Outlook Web App, SharePoint Online og Lync Online, kan du få følgende feilmelding:
  Ingen tilgang

ÅRSAK

Hvis disse problemene oppstår bare for noen brukerkontoer, angir dette at de brukerkontoene er sannsynligvis Sett opp feil i det lokale Active Directory-miljøet. I dette tilfellet kan en eller flere av følgende elementer defineres på feil måte:
 • Hovednavnet (UPN) feil bruker og passord brukes.
 • UPN er ikke oppdatert for brukerkontoer.

  I dette tilfellet må UPN-suffikset for hver identitet samlet konto oppdateres for å gjenspeile det samlede domenenavnet. Hvis du vil kontrollere en brukerkonto UPN, gjør du følgende:
  1. Klikk på den lokale Active Directory-domenekontrolleren Start, pek på Alle programmer, klikker du Administrative verktøy, og klikk deretter Active Directory-brukere og -datamaskiner.
  2. Høyreklikk brukerkontoen du vil endre, og klikk deretter Egenskaper.
  3. På den Konto må du kontrollere at UPN-suffikset i det samlede navneområdet er oppført i listen i øverste venstre hjørne, og velg deretter OK.
 • Office 365-brukerkontoen ikke er lisensiert for Office 365-ressurs

  Tilgang til Office 365-ressurser brukerkontoen ikke har en lisens er begrenset. Hvis du vil kontrollere statusen for lisensen for en brukerkonto, gjør du følgende:
  1. Logge av Office 365 portal (https://Portal.microsoftonline.com) ved hjelp av en Office 365-administratorkontoen. Hvis det er nødvendig, kan du bruke en administrert konto.
  2. Gjør ett av følgende:
   • I Office 365, klikk brukere og grupperi den venstre navigasjonsruten Administrasjon.
   • I Office 365 før oppgraderingen, klikker duAdmin, og klikk deretter i venstre navigasjonsruteBrukere.
  3. I listen over brukere, Finn brukerkontoer som du vil teste, og velg deretter Visningsnavn. Kontroller at hver brukerkonto har nødvendig lisens for Office 365-ressursen.
  4. Gjør ett av følgende:
   • Merk av for Merk alle elementene i Office 365.
   • I Office 365 før oppgraderingen, velger duAlle brukere i denVisliste.
   Hvis en brukerkonto som du vil teste ikke vises, kan Active Directory-synkronisering synkroniserer kontoen til Windows Azure Active Directory (Windows Azure AD).

   Obs! Hvis brukerkontoen har en lokale postboksen, er ikke en Office 365-postboks opprettes. Denne bestemte ressursen er ikke tilgjengelig, selv om brukerkontoen er lisensiert for Exchange Online.
 • Office 365 underdomene arver ikke innstillingene for overordnet domene federation

  Når et underdomene som subdomain.contoso.com, legges til i Office 365-portalen før sitt overordnede domene, for eksempel Contoso.com, underdomenet automatisk arve det overordnede domenet federation status. Hvis du vil kontrollere arv, gjør du følgende:
  1. Logge på Office 365 (https://Portal.microsoftonline.com) ved hjelp av en Office 365-administratorkontoen. Du kan bruke en administrert konto hvis det er nødvendig.
  2. KlikkAdmin, og klikk deretter i venstre navigasjonsruteDomener.
  3. I listen over domener, finne samlede underdomenenavnet i vertsnavnet, og deretter bestemme om den domenetyper innstillingen er satt til Single Sign-On.
  4. Gjenta trinn 1 til trinn 3 for det overordnede domenet. Hvis den Domene-type innstillingen er forskjellig fra innstillingen for underdomenet, for underdomenet er eierløs fra det overordnede området.
 • Mappen synkroniseringsproblemer forhindrer riktig bruker kontoen konfigurasjon på lokale synkronisert til Windows Azure AD.

  Enkel pålogging (SSO) er avhengig av like brukerkontoer som representeres i både lokalene Active Directory og Windows Azure AD. Katalogsynkronisering er ansvarlig for å sørge for at den samme Office 365-brukerkontoen opprettes for hver lokale brukerkonto. Logg på kan mislykkes når katalogsynkronisering ikke synkroniseres riktig kontoinnstillingene fra den lokale Active Directory til Windows Azure AD.

LØSNING

Hvis du vil løse dette problemet, bruker du én eller flere av følgende metoder:
 • Kontroller at riktig UPN og passord brukes for pålogging.
 • UPN er ikke oppdatert for medlemmer av organisasjonsnettverk kontoer.

  For mer informasjon om hvordan du løser dette problemet, kan du se følgende artikkel i Microsoft Knowledge Base:
  2392130 Feilsøking i forbindelse med brukeren navnet problemer som oppstår for fødererte brukere når de logger på Office 365, Windows Azure eller Windows Intune
 • Office 365-brukerkontoen ikke er lisensiert for Office 365-ressurser.

  Hvis du vil løse dette problemet, kan du bruke Office 365-portalen til å tilordne de nødvendige lisensene til brukerkontoer som krever en lisens.
 • Office 365 underdomene arver ikke innstillingene for overordnet domene federation.

  Hvis du vil løse dette problemet ved å fjerne for underdomenet fra Office 365-portalen. For mer informasjon om hvordan du fjerner et domene, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
  Fjerne et domene
  Etter at domenet er fjernet, må du gjenopprette domenet. For mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
  Legge til og bekrefte et domene
  Når domenet er opprettet på nytt, arver på underdomenet det overordnede domenet Domene-type innstillingen.

  Obs! Bekreftelse av domene ved hjelp av DNS TXT eller MX-poster kreves ikke for underdomenet gjenopprettelsen fordi underdomenet gjenkjennes som en del av det overordnede allerede bekreftet domenet.
 • Mappen synkroniseringsproblemer hindre den lokale kontoen brukerkonfigurasjonen synkroniseres riktig til Windows Azure AD.

  Følg denne fremgangsmåten for å finne ut om det har oppstått en konflikt mellom konto:
  1. Gjøre en liten endring (tilfeldig) til den lokale Active Directory-brukerkontoen.
  2. Tvinge katalogsynkronisering. For mer informasjon om hvordan du tvinger synkronisering, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
   Fremtvinge katalogsynkronisering
   For informasjon om hvordan du finner ut om synkroniseringen var vellykket, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
   Kontrollere katalogsynkronisering
   Hvis mindre endringer ikke er synkronisert til Office 365-konto, kan problemet en directory-synkronisering kan forårsake dette problemet.

  Obs!
  Katalogsynkronisering kan synkroniseres uten å oppdatere brukerens UPN til den riktige verdien Hvis brukerkontoen er allerede lisensiert.

  For mer informasjon om hvordan du oppdaterer UPN i dette tilfellet, kan du se følgende artikkel i Microsoft Knowledge Base:
  2523192 Brukernavnet for brukere i organisasjonen kontoen som Office 365, Windows Azure eller Windows Intune ikke samsvarer med det lokale UPN

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet webområdet eller Windows Azure Active Directory-forum webområdet...

Egenskaper

Artikkel-ID: 2530590 - Forrige gjennomgang: 1. november 2013 - Gjennomgang: 12.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Windows Azure
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Windows Azure Recovery Services
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade o365m kbmt KB2530590 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2530590

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com